AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din argint fara pietre sunt preferate de doamne si domnisoare pentru ca au preturi accesibile. Afara totul e in continua miscare iar tu iti doresti sa faci o schimbare si in cutia ta de bijuterii sa adaugi modele de bjuterii din argint care sunt in cele mai noi tendinte ale sezonului. Poti alege dintr-o gama variata de bijuterii din metale pretioase si te poti inspira din noua colectie de bijuterii din argint SilverZone. Fiecare model de bijuterie este frumos in felul lui. Ademeneste, seduce si cucereste prin colectia ta personala de bijuterii din argint, cu cercei din argint veriga sau cercei cercuri sau cercei rotunzi, cercei hindu din argint cu design indian.

bijuterii din argint

Cercei Shakti Power mari rotunzi din argint

Cercei cu lantisor din argint nu au inchizatoare sunt bijuterii din argint jucause.

bijuterii argint

Cercei lungi cu lantisor

Lantisoare din argint pot straluci frumos daca sunt finisate adecvat. Fie ca ti se potriveste un lant scurt la baza gatului, un lant lung, fie un lant barbatesc, lant cu zale. Alege lantisorul potrivit pentru pandantivul tau. Un lant lung din argint este potrivit pentru un pandantiv mare, fie ca este un pandantiv simbol din argint, un medalon din argint. Pentru o inimioara din argint sau un pandantiv in forma de floare ori picatura se potriveste un lant de lungime medie. Cu cat este mai scurt pandantivul, cu atat poti alege un lantisor mai scurt, lantisor cu zale mici sau lantisor rotund tubular, lantisor sarpe. 

Bijuterii din argint masiv sunt impunatoare mai ales daca au finisaje patinate cu aspect de argint vechi.

bijuterii din argint

Colier din argint cu pandantiv sarpe si opal alb

Cruciulite din argint. Ce model de cruciulita din argint preferi? Cruciulita mica sau cruce mare? Cruciulita din argint cu model sau cruciulita simpla? Cruciulita din argint se poarta cu un lantic simplu din argint. Se poarta crucea egipteana din argint cu pietre colorate.

Inele din argint fara pietre pot fi de diferite forme si latimi, alege mai multe inele finute sau un inel lat, inel din argint masiv. Daca nu stii ce marime porti sau degetele tale au tendinta sa se umfle, alege un inel marime mare sau inel ajustabil.

Bijuterii din argint in forma de animale sugereaza dragoste si bunatate. Foarte apreciate sunt bijuterii elefant, bijuterii bufnita, bijuterii leu, sarpe.

Copii primesc cu drag in dar bijuterii gargarita, zane, pisicuta.

Bijuterii din argint de vara populare sunt cele in forma de steluta de mare, calut de mare, bijuterii fluture.

Bijuterii din argint cu model floare sunt romantice. Elementele florale sunt foarte apreciate la bijuterii mai ales daca sunt tesute in forma de filigran. Florile tropicale, flori exotice si flori stilizate, floarea de colt, trandafirul, floarea plumeria, crinul sunt cele mai populare modele de flori din argint. Floarea vietii si samanta vietii sunt simboluri care te incarca de energie.

bijuterii argint

Inel floarea vietii din argint

Bijuterii din argint pentru meditatie yoga sunt bijuterii chakre. Bijuterii din argint cu semnificatie sacra sunt bijuterii copac, pomul vietii, copacel cu radacini, pomul prosperitatii.

Bijuterii Ochul lui horus sau ochul lui Ra sunt protectoare, feresc de deochi.

Bijuterii din argint in forma de trifoi cu patru foi reprezinta talismane care se crede ca aduc noroc. Sunt cele mai potrivite bijuterii martisor.

Barbatii prefera sa cumpere bijuterii din argint cadou in forma de ingeras, aripa de inger.

Bijuterii din argint cu marcasite sunt concepute ca un tribut adus feminitatii.

bijuterii din argint

Cercei fluture din argint cu marcasite si cubic zirconia

Bijuteriile din argint sunt deosebite, in special cele in care sunt montate pietre semipretioase. In articolul prezent vedeta sunt bijuteriile din argint cu piatra semipretioasa piatra lunii, despre care se spune ca este o sursa veritabila de forta si entuziasm. Daca iti place sa porti bijuterii din argint, poti alege o pereche de cercei din argint cu piatra lunii.

bijuterii din argint

Cercei floare din argint cu piatra lunii si ametist mov

O tinuta impecabila presupune asortarea unor bijuterii din argint pe masura. Daca mergi la un eveniment poti purta bijuterii din argint, de exemplu un colier cu piatra lunii. Te vei bucura de admiratia tuturor.

bijuterii din argint

Colier din argint cu pietre semipretioase piatra lunii

O bijuterie din argint cu pietre semipretioase te va pune in evidenta. Alege sa porti la o tinuta de seara o bratara cu piatra lunii si tanzanit. Pietrele semipretioase frumos montate vor completa perfect tinuta

bijuterii din argint

Bratara din argint cu piatra lunii si tanzanit

Farmecul deosebit al bijuteriilor din argint consta in feminitatea puternica pe care o degaja, pietrele semipretioase alese, dau un anumit potential persoanei care le poarta si o fac sa arate cu totul deosebit. Senzuala, indrazneata, increzatoare si captivanta. Sunt trasaturile pe care trebuie sa le aiba femeia care poarta bijuterii din argint.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord