AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint care te apara de “ochii rai”

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Unele bijuterii din argint care te apara de “ochii rai” sunt in forma de ochi. Multe persoane poarta anti deochi in modele frumoase de pandantive cu ochiul lui Horus, coliere cu ochiul lui horus, bratari cu ochiul lui horus.

bijuterii din argint

Colier din argint cu pandantiv model Ochiul clarvazator decorat cu pietre de cubic zirconia

Ce bijuterii simbolizeaza Evil Eye, Ochiul lui horus, vrei sa stii despre semnificatie Ochi Ra?
Ochiul care ofera protectie impotriva “Evil Eye”, si-a inceput calatoria acum 5000 de ani in Egipt, cunoscut si sub numele de “Ochi norocos”, protejeaza impotriva energiilor negative, ofera protectie si atrag norocul de partea celor care le poarta. Bijuteriile cu motive “Evil Eye” sunt purtate in special pentru protectia impotriva proverbului “ deochi ”.
bijuterii din argint

Pandantiv ochi din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Istoria din spatele ochiului Evil Eye
Timp de multe secole, popoarele din lumea intreaga, au crezut ca, printr-o remarca de gelozie sau o privire plina de invidie, ghinionul putea fi revarsat asupra altora. Bijuteriile “Evil eye”, au fost create pentru a se holba inapoi, ochilor raului, ca o bariera protectoare impotriva energiilor negative. In mod traditional, aceste bijuterii cu Ochiul lui Horus au adus fericire, dragoste, succes si bunastare celor care le purtau.
bijuterii din argint

Pandantiv ochiul lu Ra in triungi din argint

Bijuterii Ohiul Ra in moda si stil
Astazi, bijuteriile cu motiv “Evil Eye” nu sunt purtate doar de persoanele superstitioase ci reprezinta o adevarata declaratie de moda. Desi semnificatia traditionala ramane, aceste bijuterii cu model ochi au capatat si o semnificatie adaptata nebuniei erei moderne. Bratari, pandantive, cercei, inele, sunt acum la dispozitia voastra pentru a va apara de rau. Ochiul in sine este incorporat cu cristale sau pietricele de zirconii in argint.
bijuterii din argint

Pandantiv ochiul lu Ra din argint decorat cu pietricele de cubic zirconia

Evil Eye si sanatatea
Bijuteriile Evil Eye nu numai ca promoveaza sanatatea prin energiile pozitive ce le emana, dar se spune ca aceste bijuterii sunt destinate sa energizeze organismul, sa reduca nivelul de stres si sa respinga raul.
Evil Eye pentru copii
Se spune ca daca parintii pun o bijuterie “Evil Eye” pe nou-nascutul lor, pastreaza intact potentialul si succesul acestuia. Ochiul inspira crestere, putere si sanatate buna.
bijuterii din argint andi deochi

Pandantiv din argint model inimioara cu ochi

Celebritati in ton cu ultimele tendinte: In numeroase ocazii, celebritatile au fost fotografiate purtand bijuterii Evil Eye. Madonna crede in puterea deochiului si a fost vazuta purtand bijuterii care sa o protejeze impotriva energiilor negative. Paris Hilton, a asortat de multe ori pandantive cu motive Evil Eye, la tinutele pe care le purta la petreceri. Alte celebritati ca Britney Spears, Oprah, Penelope Cruz, Salma Hayek, au facut din bijuteriile Evil Eye o parte demna a garderobei lor.
bijuterii din argint

Ochiul lui Ra si 7 Chakre pandant din argint

Semnificatia culorilor ochi Ra ce lupta impotriva deochiului si impotriva energiilor rele: Albastru: Culoarea traditionala pentru karma buna, albastrul ochiului atrage energiile pozitive si protectia impotriva deochiului. Bleu: simbolizeaza adevarul si prin urmare, ofera protectie directa impotriva invidiei. Negru: Aceasta culoare, intalnita la pandantivele Evil Eye este asociata cu prosperitatea si bogatia. Este o culoare ce simbolizeaza forta si puterea. Alb: Este considerata a fi culoarea perfectiunii, transmitand lumina, bunatate, inocenta si puritate. Culoarea alba atrage protectie si puritate, prin urmare, curata energiile negative si le transforma in energii pozitive.
Pandantiv ochi din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Pandantiv ochi din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Pandantiv ochi din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Pandantiv ochi din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Pandantiv ochi Evil Eye din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Pandantiv ochi Evil Eye din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Bijuteriile cu Ochi Ra, ochi Evil Eye, ochiul protector albastru sunt foarte populare. Poarta si tu sau ofera cadou o bijuterie din argint cu simbolul Ochi. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord