AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu ametist

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din argint cu ametist ai vazut in orice vitrina a unui magazin de bijuterii. Sunt cele decorate cu pietre mov.

bijuterii ametist argint 925

Cercei floare din argint cu ametist

“Ametist” provine din cuvantul grecesc “Amethistos” care inseamna “neintoxicat”. Pietrei de ametist, cunoscuta sub numele de “Piatra lui Bacchus”, i s-au atribuit de-a lungul timpului puteri miraculoase, spunandu-se ca infrumuseteaza pielea celei care poarta bijuterii cu piatra ametist sau ca protejeaza impotriva betiei.

De foarte mult timp, piatra ametist mov este considerata piatra prieteniei. Prietena ta ar fi incantata sa primeasca un cadou frumos de la tine. Va purta cu drag bijuteria cu ametist multi ani. Cumpara-i cercei cu ametist.

bijuterii ametist

Cercei floare din argint cu ametist

Piatra de ametist este cea mai reprezentativa piatra din familia cuartului fiind foarte utilizata in industria bijuteriilor. Culoarea mov a pietrei face bijuteriile din argint cu ametist unice si seducatoare. Un inel cu ametist va intineri mana si o va face sa para mai gratioasa.

bijuterie ametist argint

Inel din argint cu ametist

Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase ametist se situeaza in topul preferintelor din intreaga lume, datorita culorii pline de vitalitate si tinerete.

Poarta cercei din argint cu piatra semipretioasa ametist seara, in oras, pentru a fi stralucitoare si eleganta.

Ziua poti asorta bijuterii mov la o camasa alba. Ofera un plus de farmec tinutei tale purtand un colier cu pietre mari din ametist mov.

Un inel din argint cu ametist slefuit multifatetat este ideal daca doresti sa iti asortezi tinuta cu bijuterii simple dar de efect.

SilverZone.ro iti pune la dispozitie intreaga gama de bijuterii din argint cu piatra semipretioasa ametist. Bijuteriile din argint cu ametist vor atrage intotdeauna numai cuvinte de lauda!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord