AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu coral si turcoaz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din argint cu coral si turcoaz arata vesel si colorat.

Combinatia de culori de turcoaz si rosu le poti purta la tinute lejere de vara, primvara. Se asorteaza deosebit de bine cu alb, crem si bej. Fiind doua culori tari, reprezinta o combinatie cu influenta puternica asura psihicului nostru, iti vor infrumuseta tinuta, iti vor imbunatati starea de spirit.

Vara ai mai mult chef de viata, te rasfeti si experimentezi. De la rosul coralului pana la turcoaz, nu trebuie sa sari peste nici o nuanta. Vara se poarta bijuterii opulente in culori tari cu nuante intense. Un colier cu pietre de coral si turcoaz il poti purta la o tinuta vaporoasa de vara.

bijuterii cu coral

Colier din coral rosu si turcoaz reconstruit

Si cum in colectiile marilor designeri intalnim din ce in ce mai des aceste culori, am decis sa va propunem colectia de bijuterii din argint cu coral rosu si turcoaz, culori care transmit bogatie, slendoare, somptuozitate. O pereche de cercei din argint decorati cu turcoaz verde si coral rosu transmite un sentument de pace si liniste, ajuta la limpezirea gandurilor, oferind claritate mentala prin nuanta pala a turcoazului verde, transmite energie si dorinta de comunicare prin nuanta vie de coral rosu.

bijuterii coral turcoaz

Cercei cu turcoaz verde si coral din argint

Un inel fantezie cu coral si turcoaz iti va pune in evidenta manichiura colorata de vara.

bijuterii handmade

nel ajustabil model floare cu howlite alb, coral si turcoaz reconstruit

Piatra de coral ne duce cu gandul la zilele insorite de vara, la soare, la caldura, fericire. Bijuterii colorate decorate cu pietre, datorita diversitatii, pot fi purtate atat in timpul zilei cat si ca bijuterii de seara, la petreceri elegante, in functie de model si marimea pietrei.

Colierul cu pietre combinate de coral, turcoaz onix se asorteaza la tinute de zi cu bluza alba din in sau bumbac.

bijuterii cu coral

Colier cu coral, agate si turcoaze reconstruite

Pentru a da un sarm deosebit tinutei dumneavoastra, purtati bijuterii din argint cu coral rosu indiferent de ocazie. Rosu se asorteaza cu orice.

O pereche de cercei cu coral si turcoaz ii poti purta la o petrecere in aer liber. Alege sa iti prinzi parul pentru a pune in valoare frumusetea cerceilor.

bijuterii cu coral

Cercei cu coral presat, peridot, turcoaz, perluta

Bijuterii din argint cu turcoaz

Pentru a da o nota de rafinament tinutei pe care o adopti, cu siguranta trebuie sa o asortezi cu bijuterii din argint cu piatra semipretioasa turcoaz deoarece turcoazul are o culoare pretioasa si sofisticata in variante de turcoaze albastre sau turcoaze verzi.

bijuterii cu turcoaz

Cercei din argint cu piatra turcoaz

Inele cu turcoaz albastru

Oricare ar fi stilul tau, in acest sezon , nu trebuie sa lipseasca din cutiuta ta cu bijuterii, accesoriile din argint cu piatra turcoaz! Piatra de turcoaz este desemnata piatra verii.

bijuterii cu turcoaz

Inel din argint in filigran cu turcoaz

Bijuteriile din argint cu coral si bijuteriile cu piatra turcoaz, se pot dovedi a fi un cadou perfect pentru persoanele inzestrate cu multe calitati, precum sensibilitate, rafinament, sofisticare, siguranta de sine, imaginatie bogata, stabilitate, politete, altruism. Puteti oferi cadou bijuterii cu turcoaz si cu coral rosu fara ezitari, femeilor carora le place mult sa fie admirati si sa fie in centrul atentiei. Bijuteriile cu coral rosu si turcoaz sunt foarte apreciate si purtate cu drag in sezonul cald.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord