AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu cuart transparent

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Pentru ca vremea de afara anunta vara iar botezurile, nuntile si alte petreceri sunt din abundenta, SilverZone.ro va propune bijuterii din argint cu cuart incolor, o piatra cu semnificatii deosebite, perfecta pentru tinuta ta de petrecere. Piatra de cuart alb, este varietatea transparenta de cuart cunoscuta si sub numele de cristal de stanca sau piatra eternitatii. Stramosii nostri credeau ca aceasta varietate de cuart, este de fapt, apa din ceruri transformata in gheata eterna de catre zei. In fond, cuvantul cristal  deriva din cuvantul grecesc kristallos, care inseamna gheata. Samanii australieni vorbeau despre cuart ca fiind o piatra de lumina rupta din tronul ceresc. Pietrele de cuart incolor au devenit populare in industria bijuteriilor datorita popularitatii legendelor despre puterile pe care aceasta piatra le detine. Se credea ca piatra de cuart transparent inbunatateste sanatatea si existenta spirituala a celui care o poarta. Piatra de cuart incolor sau cristalul de stanca era privit drept bijuteria potrivita care simboliza perfectiunea. Piatra de cuart a fost gasita in templele vechilor civilizatii chineze, mayase, aztece si in templele multor alte culturi situate pe intreg globul.

bijuterii cuart width=

Cercei din argint cu cuart

Limpezimea cristalului de stanca face frumusetea bijuteriilor din argint cu aceasta piatra imposibil de descris. Poarta bijuterii din argint cu cuart incolor pentru a-ti pune in valoare nu numai tinuta cat si simtul estetic. Purtand setul din argint cu cristal incolor, veti starni cu siguranta admiratia tuturor!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2021. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord