AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu cuart transparent si cuart alb

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

cuart natural

Bijuteriile cu cuart transparent si cuart alb emana feminitate, rafinament si eleganta. Pentru ca vremea de afara anunta vara iar botezurile, nuntile si alte petreceri sunt din abundenta, SilverZone.ro va propune bijuterii din argint cu cuart incolor, o piatra cu semnificatii deosebite, perfecta pentru tinuta ta de petrecere.

Piatra naturala de cuart alb

Piatra de cuart alb, este varietatea transparenta de cuart cunoscuta si sub numele de cristal de stanca sau piatra eternitatii.

bijuterii cuart

Inel din argint cu cuart natural

Stramosii nostri credeau ca aceasta varietate de cuart, este de fapt, apa din ceruri transformata in gheata eterna de catre zei. Piatra de cuart mai este numita si gheata eternitatii. Un model realizat cu o deosebita maiestrie de un bijutier iscusit este pandantivul floare de lotus cu piatra roz. Ofera-i cadou mamei tale o bijuterie din argint frumoasa.

bijuterii cuart

Pandantiv floare de lotus decorat cu piatra semipretioasa

In fond, cuvantul cristal deriva din cuvantul grecesc kristallos, care inseamna gheata. Samanii australieni vorbeau despre cuart ca fiind o piatra de lumina rupta din tronul ceresc. Pietrele de cuart incolor au devenit populare in industria bijuteriilor datorita popularitatii legendelor despre puterile pe care aceasta piatra le detine. Despre cuart se mai spune ca este o piatra vindecatoare. 

bijuterii cuart

Inel oriental din argint cu cuart alb

Se credea ca piatra de cuart transparent imbunatateste sanatatea si existenta spirituala a celui care o poarta. Piatra de cuart incolor sau cristalul de stanca era privit drept bijuteria potrivita care simboliza perfectiunea. Piatra de cuart a fost gasita in templele vechilor civilizatii chineze, mayase, aztece si in templele multor alte culturi situate pe intreg globul.

bijuterii cuart

Cercei din argint cu cuart

Bijuterii cu cuart

Limpezimea cristalului de stanca face frumusetea bijuteriilor din argint cu aceasta piatra imposibil de descris. Culorea alba simbolizeaza puritatea si adevarul.

Cercei cu cuart

Cercei din argint cu piatra semipretioasa cuart alb ii poti asorta la un machiaj cat natural si la o coafura inedita. Cu siguranta vei atrage toate privirile. 

cercei cuart

Cercei din argint si cuart alb

Bijuterii din argint cu cuart

Despre cuart se spune ca este o piatra a puterii a norocului. Se spune ca are un rol protector impotriva energiilor negative daca este combinata cu un metal pretios. Poarta bijuterii care au cuart si de alte culori. O pereche de cercei din argint cu piatra cuart albastru ii poti purta la o rochie frumos croita.

bijuterii cuart

Cercei stea din argint cu zirconia si cuart

Se spune ca piatra de cuart face femeile sa fie mai calde si mai atragatoare, iar pe barbati ii ajuta sa inteleaga mai bine universul feminin prin deschiderea accesului la intuitie, intelegere si dragoste.

Bijuteriile sunt decorate cu cuart natural pentru a face femeile mai frumoase. Pentru a face tinuta ta si mai speciala alege sa porti o bratara cu cuart alb natural.

bratara cuart alb

Bratara cu perle de cultura, cuart si labradorit

Poarta bijuterii din argint cu cuart incolor pentru a-ti pune in valoare nu numai tinuta cat si simtul estetic. Purtand seturi din argint cu cristal incolor, vei starni cu siguranta admiratia tuturor! Din cutia ta de bijuterii nu trebuie sa lipseasca bijuteriile cu piatra semipretioasa cuart.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord