AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu piatra galbena

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiNe-am obisnuit deja cu vremea frumoasa de afara, si parca fiecare zi devine o provocare, o noua modalitate de a incerca diverse combinatii vestimentare, care de care mai spectaculoase. Profita de fiecare moment si pune in valoare frumusetea si latura ta feminina. Pentru ca vremea de afara este tot mai generoasa cu noi, nu ezita, scoate din dulap hainele de vara, in culori vibrante si fascinante, si creeaza combinatii inedite, dupa bunul tau plac, pentru ca acum se poarta doar ce ti se potriveste perfect. Si pentru ca fiecare haina capata o stralucire aparte atunci cand o completezi cu accesorii de calitate, nu uita asadar de importanta acestora. Rasfoind reviste cu sfaturi si tendinte din moda, dar si observand atent moda strazii, ne-am gandit sa va prezentam azi cateva modele de bijuterii din argint cu piatra galbena. O culoare a verii, o culoare ce ne duce cu gandul la zile scaldate de soare, o culoare care radiaza si transmite o nota pozitiva, menita parca sa aduca frumusetea in viata noastra. Intra acum pe SilverZone si alege cerceii cu piatra galbena, care ti se potrivesc cel mai bine. Un pandantiv placat cu aur si decorat cu citrin, completat de o pereche de cercei asemanatori,sunt bijuteriile perfecte pe care le poti purta in orice moment al zilei, si pe care le poti asorta chiar si la mult iubitele haine din denim.
Cercei argint placat cu aur de 18 carate si cu citrin

Cercei argint placat cu aur de 18 carate si cu citrin

Pandantiv din argint placat cu aur 18K si citrin

Pandantiv din argint placat cu aur 18K si citrin

Pentru momentele in care optezi pentru o rochie eleganta, poti purta cu incredere tot bijuterii cu piatra galbena. Aspectul pe care il vei obtine va fii unul distins, cu o nota de eleganta si rafinament. Descopera bijuteriile care scot orice tinuta din anonimat! Iata doua seturi din argint cu pietre galbene ce se vor potrivi de minune cu tinutele tale!
Set din argint si strasuri galbene: cercei bile si pandantiv

Set din argint si strasuri galbene

Set din argint cu zirconia galben: cercei si pandantiv

Set din argint cu zirconia galben

Nu ezita sa porti bijuterii in nuante de galben la tinute cu texturi si culori cat mai variate, pentru ca vei obtine un look proaspat, in ton cu atmosfera de primavara. Moda acestui sezon vine cu soare, culori pline de viata si croiuri ce te duc cu gandul la joc si relaxare. Alege sa porti bijuterii care iti completeaza perfect stilul!
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord