AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu pietre semipretioase

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile cu pietre semipretioase nu se demodeaza niciodata, iar valoarea lor creste cu timpul.

Orice bijuterie cu pietre semipretioase are o semnificatie deosebita pentru femeia care o poarta! In fiecare anitimp din an apar noi modele de bijuterii cu pietre semipretioase.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint cu pietre semipretioase

Cu bijteriile SilverZone, vei avea parte de o intrare originala atat iarna cat si primavara, vara, toamna.

Toamna este si ea un sezon de nunti. Poti alege sa porti o pereche de cercei din argint placati cu aur cu pietre semipretioase. Vei fi admirata de toata lumea.

bijuterii din argint

Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Culorile de toamna te duc cu gandul la ce bijuterii sa porti. Daca esti o fire mai neconformista, poti alge sa porti bijuterii care au culori puternice.

In acest sezon, poarta bijuterii din argint cu pietre semipretioase in nuante puternice de ametist, peridot, citrin sau topaz, ideale pentru un look stralucitor.

bijuterii din argint

Set de bijuterii din argint cu ametist

Combina si asorteaza nuantele tinutei ce o adopti cu nuantele pietrelor semipretioase pentru a da dovada de feminitate si originalitate.

O bijuterie cu pietre semipretioase de diferite culori poti alege sa o porti la o petrecere. Fiecare culoare in parte iti va da un plus de siguranta si te va proteja de energiile negative. Se spune ca este bine sa porti bijuterii cu pietre colorate pentru a te feri de cele rele. Un inel din argint cu pietre semipretioase, peridot, ametist, topaz bleu, granat iti va evidentia manichiura frumoasa si delicata.

bijuterii din argint

Inel din argint cu floare din pietre semipretioase

In fuctei de modelul de bijuterie, marime, culoare poti alege si tinuta pe care sa o porti. Fiind sezon de toamna si avand multe evenimente poti alege sa porti cercei mici si finuti cu pietre in doua culori.

Universul accesoriilor din argint te ademeneste in acest inceput de sezon punandu-ti la dispozitie bijuterii cu un design modern si modele atent lucrate.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu pietre semipretioase ametist si topaz bleu

Rasfata-te cu bijutetii din argint cu pietre semipretioase.

Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase au aparut in urma cu multi ani si sunt si in zilele noastre printre preferatele femeilor. Un motiv este si faptul ca fiecare piatra semipretioasa, ametist, granat, perdiot, citrin, chihlimbar, etc.... au fiecare un anumit beneficiu asupra persoanelor care aleg sa poarte bijuterii cu una din ele.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord