AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu scoica shiva

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Scoica shiva este darul pe care natura ni l-a oferit si care a ajuns in mainile iscusite ale unui bijutier, care a transformat-o intr-o bijuterie unica, valoroasa si interesanta. Bijuterii din argint cu scoica Shiva sunt purtate cu drag in sezonul cald fiind o sursa de energie si bucurie.

Bijuterii din argint cu scoica shiva: cercei argint floare scoica shiva

Cercei din argint model floare cu scoica naturala ochiul shiva si email rosu

Care sunt bijuteriiile din argint cu Shiva? De ce se simte mai plina de viata femeia care poarta bijuterii din argint cu scoca naturala cu ochiul Shiva? Citeste mai jos ce semnificatie au frumoasele bijuterii Shiva.

Bijuterii din argint cu scoica shiva: cercei argint fluture scoica shiva

Cercei din argint model fluture cu scoica naturala ochiul shiva si turcoaz

Scoica shiva ne duce cu gandul la soare, la caldura si distractie! Frumoasa spirala a scoicii shiva te poate face sa arati ca Venus iesind din mare.

Fii sigura ca arati ca o zeita daca porti bijuterii din argint uimitoare, superb decorate cu scoica shiva, darul apelor de adancime.

Spirala, semnul caracteristic al pietrei shiva, a carei culoare variaza de la bej la verde, pe fundalul alb, intareste aspectul fascinant al scoicii in combinatie cu stralucirea nobila a argintului, reprezentand combinatia perfecta a caldurii marii cu frumusetea metalului. Se spune ca aceasta spirala simbolizeaza dezvoltarea si miscarea, fiind un simbol puternic si important pentru protectia impotriva energiilor negative.

Bijuterii din argint cu scoica shiva: inel argint floare scoica shiva

Inel din argint model cu scoica naturala ochiul shiva

Bijuteriile cu scoica shiva au o carisma deosebita, piatra shiva aducand noroc si protectie celui care o poarta, simbolizand “al treilea ochi al lui Shiva”. Al treilea ochi reprezinta ochiul cunoasterii si al intelepciunii, centrul omniscientei zeului fertilitatii, zeul Shiva, care uneste spiritul barbatului cu cel al femeii, avand efect asupra starii tale, inducandu-ti o stare de bine iti iti intareste intuitia.

Femeile cred in puterea transformarii si din acest motiv adora bijuterii din argint cu scoica Shiva naturala.

Bijuterii din argint cu scoica shiva: pandantiv argint copac scoica shiva

Pandantiv din argint model copac cu scoica naturala ochiul shiva

SilverZone.ro va pune la dispozitie bijuterii fermecatoare din argint cu scoica shiva naturala cu forme diferite, scoca inserata in pandantive din argint innobilate cu turcoaz sau coral rosu, cercei lungi cu scoica shiva si alte bijuterii magnifice cu insertii de scoica shiva in combinatie cu alte pietre colorate.

Bijuterii din argint cu scoica shiva: inel argint floare scoica shiva

Inel din argint cu scoica naturala ochiul shiva si coral rosu

Cumpara bijuterii speciale online.

Bijuteriile din argint cu scoica shiva sunt bijuterii uimitoare cu aspect unic, care vor adauga clasa instantaneu oricarei tinute din garderoba ta, fiind un must-have pentru orice femeie care cauta bijuterii diferite. Poarta cu incredere bijuterii cu scoica Shiva si sidef

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord