AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu topaz albastru

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiTonurile de albastru senin ale pietrei de topaz evoca ganduri ale unui cer perfect senin, albastru, intr-o zi frumoasa de primavara sau imagini ale unor valuri de un albastru remarcabil. Topazul albastru este piatra lunii decembrie si este o alegere minunata pentru un cadou. Fie ca alegi un inel cu topaz albastru, un pandantiv sau cercei, nu poti da gres. Culoarea linistita a topazului albastru poate face ca gandul sa-ti zboare la vacante pe mari calde intr-o zi rece de iarna. Durabili si la preturi accesibile, cerceii cu topaz albastru sunt un cadou excelent pentru o femeie cu ochi albastri sau pentru oricine iubeste culoarea acestei pietre superbe. Piatra de topaz albastru este cunoascuta pentru puterea de a imbunatati abilitatile de comunicare. Un pandantiv cu topaz albastru te poate face mai elocventa si increzatoare. Topazul mai este folosit pentru a atrage bogatia si banii, in mod traditional fiind cunoscut drept o piatra care atrage dragostea si norocul si care aduce realizarea cu succes a obiectivelor. In cultura egipteana, topazul este simbolul lui Ra, zeul Soare, datator de viata pe cand in Europa, topazul este strans legat de Apollo, care este deasemenea, o fiinta solara. In Africa, piatra de topaz albastru este considerata sacra, fiind folosita la ritualuri de vindecare iar in mitologia hindusa se crede ca, purtat ca pandantiv, topazul il poate scuti pe purtator de sete, ii poate ascuti inteligenta sau ii poate prelungi viata.
Journey Pendant - pandantiv cu 5 pietre semipretioase topaz bleu din argint placat cu aur

Journey Pendant - pandantiv cu 5 pietre semipretioase topaz bleu din argint placat cu aur

Cercei lungi din argint cu topaz bleu

Cercei lungi din argint cu topaz bleu

Pandantiv balerina din argint cu piatra semipretioasa topaz bleu

Pandantiv balerina din argint cu piatra semipretioasa topaz bleu

Poarta bijuterii din argint cu topaz albastru pentru ca acestea pot rivaliza oricand cu bijuteriile de mare valoare, frumusetea pietrei albastre de topaz intruchipand spiritul apelor linistite si al cerului senin de primavara. Vezi mai multe bijuterii cu topaz disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord