AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu topaz bleu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Chiar daca toamna ne poarta cu pasi grabiti spre pragul iernii, tonurile senine ale pietrei de topaz ne duc cu gandul la un cer albastru perfect, dintr-o zi frumoasa de vara sau la valurile albastre ale marii. Piatra de topaz are o istorie foarte lunga si incarcaturi spirituale extraordinare, care difera de la o cultura la alta. Topazul albastru este piatra lunii decembrie, reprezentand o alegere minunata pentru un cadou. Fie ca alegi un inel cu topaz albastru, un pandantiv cu piatra topaz sau cercei, nu vei da gres.


Set din argint cu piatra semipretioasa topaz bleu

O pereche de cercei cu topaz albastru este un cadou excelant pentru o femeie cu ochi albastri sau pentru oricine se bucura de superba culoare a topazului albastru, fiind totodata durabili si mai accesibili ca pret decat diamantele.


Cercei din argint cu topaz bleu

Ai auzit de puterile magice ale pietrei de topaz albastru? Se spune ca piatra de topaz i-a protejat pe regi si imparati de-a lungul istoriei.

bijuterii topaz argint

Pandantiv din argint cu topaz bleu oval

Topazul are in mod deosebit efect asupra artistilor, dandu-le acces la creativitatea lor artistica, crescandu-le abilitatea de a aprecia frumusetea. In practicile egiptene, piatra de topaz albastru este simbolul lui Ra, zeul Soarelui, cel care dadea viata. In Europa, topazul a fost strans legat de Apollo, care este de asemenea o fiinta solara.

topaz bijuterii

Inel din argint cu pietre semipretioase topaz bleu

Bucura-te de bijuteriile din argint cu topaz albastru pe care SilverZone ti le pune la dispozitie. Colectia noastra de bijuterii cu topaz include stiluri elegante si exotice de bratari, coliere, inele, pandantive cu topaz bleu si cercei pentru orice buget.

pandantiv topaz bleu

Pandantiv din argint cu topaz bleu

Click aici sa vezi mai multe bijuterii cu topaz disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord