AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint in culorile primaverii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Chiar daca avem parte de o primavara capricioasa, cu o vreme de la care nu prea stim ce sa asteptam, traversam cu entuziasm anotimpul renasterii, al sperantei si al culorilor, fiecare zi fiind pana la urma o provocare pentru fiecare dintre noi, si oricum ar fi un lucru este cert : primavara vine sigur! Trecerea de la un anotimp la altul poate sa fie dificila, vremea surprinzatoare si faptul ca trebuie sa trecem de la garderoba de iarna la cea de primavara, ne pune la mare incercare. Daca luam partea frumoasa a lucrurilor, si anume ca ne indreptam spre primavara, daca apelam la propria creativitate si inventivitate trecerea aceasta o sa fie mult mai usoara.

Primavara aceasta, pentru a ramane in tendinte, nu trebuie sa faci investitii substantiale pentru a schimba intreaga garderoba, cateva accesorii pot face minuni, reinventand ceea ce deja detii. Poarta bijuteriile potrivite pentru tine, opteaza pentru culori puternice care sa te defineasca si care sa iti trasforme fiecare tinuta intr-o aparitie inedita si seducatoare.

bijuterii argint verzi

Set de bijuterii cu zirconia: cercei si pandantiv din argint

Bijuteriile cu pietre semipretioase pot fi alegerea perfecta, mai ales ca multe dintre ele au acele finisaje care nu se demodeaza niciodata. Alege cateva pietre care au culoarea si semnificatia potrivita pentru tine, si cu siguranta vei avea un look fresh, in ton cu primavara, numai bun de etalat in zilele in ce vor urma.

Bijuteriile cu pietre albastre, cum sunt cele cu turcoaz spre exemplu, vor da armonie tinutelor tale printr-o nota delicata, cu aer de vacanta, si iti vor pune in evidenta culoarea ochilor. Pentru un plus de culoare si feminitate, bijuteriile cu pietre rosii sunt cele mai potrivite. Bijuteriile cu coral sunt exact accesoriile de care ai nevoie pentru a iesi in evidenta intr-un mod inedit si aparte. Si pentru ca tot am vorbit despre primavara, in care fiecare zi se transforma intr-un festival al culorilor, nu putem sa nu amintim de culoarea dominanta ce leaga si armonizeaza, si anume verdele.

O bijuterie cu o piatra de culoarea verde trebuie neaparat sa ai! O poti purta la diferite tinute, important este sa fii creativa si sa profiti de faptul ca nuantele de verde favorizeaza multe combinatii de culori si texturi. Ti-am pregatit bijuterii spectaculoase, in nuante seducatoare si modele inedite, pentru ca primavara aceasta sa fi speciala si sa indraznesti sa porti ce iti place!


Colier cu coral rosu si cristale

Cele mai frumoase bijuterii le gasesti intotdeauna pe SilverZone.ro! Primavara frumoasa sa aveti!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord