AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint pentru barbati

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile din argint pentru barbati sunt frumoase si poti alege cadouri bijuterii barbatesti din argint importante.

Chair daca nu toti barbatii sunt purtatori de bijuterii, cel care poarta bijuterii din argint 925 le etaleaza cu mandrie. Este bine sa stii ce ii place persoanei de langa tine si sa ii faci cadouri pe placul lui.

Desi cerceii sunt, in general, asociati femeilor, in ziua de azi, nu mai este nimic ciudat in a vedea un barbat purtand cercei mici din argin. Fie ca aleg sa poarte cercei la o singura ureche sau la ambele, barbatii aleg cercei mici veriga din argint simplu, cercei rotunzi din argint 925  .

bijuterii barbati argint

Cercei veriga din argint pentru barbati

Inele argint barbati sunt masive si de multe ori cu simboluri cu semnificatie. Cauti un inel barbati din argint 925? Pentru un barbat puternic, hotarat si curajos iata un inel din argint masiv gravat cu alfabetul sacru al Vikingilor.

bijuterii barbati argint

Inel din argint pentru barbati

Oferta de bijuterii pentru barbati este foarte variata fiind ajustabila fiecarui tip de personalitate sau stil. Cu toate ca parerile sunt impartite, bijuteriile purtate de barbati ofera informatii referitoare la personalitatea, bunul gust si stilul celui care le poarta, fiind cert faptul ca barbatii care poarta bijuterii sunt din ce in ce mai apreciati de doamne. Cele mai potrivite bijuterii pentru un barbat, sunt bijuteriile din argint.

Fie ca este vorba de lanturi barbatesti din argint, bratari barbatesti din argint sau placate cu aur, inele argint barbati, cercei mici cu piatra transparenta tip diamant rotunda sau patrata, cruciulite din argint sau pandantive gravate, pandantive simboluri din argint, bijuteriile pentru barbati au devenit un must-have in sezonul cald fiind asortate in mod reusit la tinute casual.

bijuterii barbati argint

Bratara din argint pentru barbati

Cumpara cadou barbati butoni din argint pentru camasa.

bijuterii barbati argint

Butoni din argint pentru camasa

Alege cu inima o bijuterie din argint 925 pentru barbati pe care doresti sa o faci cadou persoanei iubite din viata ta. Cu siguranta va fi bucuros ca te-ai gandit sa ii faci cadou o bijuterie barbateasca din argint.

Vezi mai multe bijuterii pentru barbati.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord