AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint pentru Ea si El

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din arginte pentru Ea si El este tema care va fi descrisa in acest articol. Personalitatea, identitatea, atitudinea si imaginea unei persoane, se definesc in functie de amprenta personala asupra stilului lor. Si cum altfel poti avea un stil unic decat prin accesorizarea tinutei cu bijuterii unice sau in serie limitata. Astazi, cuplurile de indragostiti isi ofera bijuterii simbolice pentru a-si arata dragostea unul fata de celalalt. Cel mai intalnit simbol al dragostei este verigheta, intalnita pe degetele tuturor indragostitilor, fie ca sunt casatoriti sau nu. Purtata de majoritatea oamenilor, ea reprezinta legatura dragostei dintre barbat si femeie. Oferita cu dragoste, o bijuterie din argint poate fi o dovada de iubire desavarsita, avand, pentru ambii parteneri, o valoare sentimentala coplesitoare.

bijuterii argint

Verigheta simpla din argint

Cadou pentru aniversarea voastra, fie ca sunteti la inceput de relatie sau nu, pentru voi este un eveniment foarte important. Daruieste-i o bratara cu simbol infinit care sa-i arati ca dragostea voastra este la nesfarsit. Poti alege varianta de culoare, pentru el bratara cu snur albastru si pandantiv infinit, iar pentru tine bratara cu snur rosu si simbol infinit.

bijuterii argint pentru cupluri

Bratara ajustabila din sfoara pentru el si ea cu pandantiv infinit din argint

Cu siguranta cadourile de la un an de relatie vor fi diferite fata de cele de un deceniu. Barbatii cat si femeile adora bratarile din argint mai ales daca sunt daruite cu suflet. Alege un cadou cu care sa-l surprinzi, poti opta pentru un pandantiv simbol arbore sau poate va leaga bijuterii nota muzicala sau cheia sol sau un pandantiv potcoava din argint. Toate aceste simboluri pentru voi pot reprezenta foarte multe. Trebuie doar sa te gandesti ce simboluri va leaga.

bijuterii argint pentru cupluri

Pandantiv copac gravat Wish din argint

O alegere buna in privinta bijuteriilor cadou sunt si sarbatorile precum Valentine's Day sau Dragobelete asa zise bijuterii pentru cuplu sau bijuterii pentru indragostiti. Pandantiv din argint model Military si inimioara poate fi o alegere buna. Pe spate sau pe fata poti grava numele vostru sau data cand v-ati cunoscut, un cadou deosebit si cu siguranta il sau o vei surprinde.

bijuterii argint cupluri

Pandantiv din argint dreptunghiular model Military

Bratari cu snur pentru cupluri, la acest model poti alege culoare snurului in fuctie de preferinte, bratra din sfoara albastra si placuta, bratara cu snur rosu si placuta din argint, bratara cu snur verde cu placuta din argint sau bratara cu snur roz si placuta din argint.

bijuterii argint cupluri

Bratara din sfoara albastra cu placuta din argint

Pandantiv placuta din argint poate fi gravata, un cadou frumos de oferit persoanei dragi cu un mesaj de dragoste pentru el sau pentru ea. Alege un lant din argint potrivit pentru persoana careia vrei sa-i faci cadou. Poti alege diferite lungimi si diferite modele. Sa se aseze bine la bat alege pentru un barbat un lant din argint de 55 cm, in asa fel pandantivut ales se va combina perfect cu lantul.

bijuterii argint cupluri

Pandantiv placuta din argint

De aceea, Ea si El, aleg de multe ori bijuterii identice pentru a fortifica iubirea ce ii leaga. Fie ca e vorba de bratari identice, inele, verighete, pandantive in forma de inima, lanturi sau chiar cercei, orice bijuterie daruita din suflet poate fi cheia stabilitatii unui cuplu.

Bijuteriile din argint pentru Ea si El trebuiesc alese impreuna, sa fie ceva cu totul special si pe placul amandurora.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord