AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint pentru nunta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Sezonul petrecerilor si al nuntilor este oficial deschis. Ne dorim sa stralucim la petrecerile la care participam dar este foarte important sa nu exageram. In functie de rochia pe care alegem sa o purtam, putem alege bijuterii stralucitoare, mai mari sau mai mici, bijuterii din argint cu pietre sau bijuterii cat mai simple. Bijuteriile pentru mireasa trebuie alese cu grija, in functie de rochia pe care mireasa alege sa o poarte in aceasta zi importanta, in functie de stil sau de tipul coafurii. Potrivite sunt bijuteriile din argint cu aspect de aur alb, cu perle albe sau cu piatra cubic zirconia.

cercei cu perla

Cercei din argint cu perla de cultura si cubic zirconia

Bijuteriile clasice, elegante, de efect, sunt bijuteriile potrivite nasei mirilor. Bijuteriile pentru nasa nu trebuie sa le eclipseze pe cele ale miresei si de aceea, bijuteriile cu marcasite pot fi alegerea perfecta.

Nici baietii nu sunt neglijati la un astfel de eveniment. O pereche de cercei pentru baieti, din argint cu piatra alba, sau o bratara chic poate fi accesoriul special ce poate fi adaptat chiar si unei tinute elegante.

Poti alege dintr-o gama variata de produse de pe Silverzone.ro.

SilverZone.ro va sta la dispozitie cu sfaturi si sugestii utile cu privire la alegerea unei bijuterii din argint speciala, pentru nunta! Nu ezita sa ne contactezi!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord