AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint pentru o vara cu stil

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Poate nu de multe ori, asociem ideea de vacanta, cu cea de stil, insa stim cu siguranta,ca fiecare isi doreste sa arate bine, si sa se simta bine, indiferent daca este vacanta sau nu. Bucura-te de fiecare zi de vara, si fii speciala, purtand ceea ce iti place si se potriveste cu personalitatea ta. Profita de vara, si nu rata ocazia pe care acest sezon o permite, de a purta bijuterii colorate, vesele, care sa iti scoata in evidenta trasaturile. Au trecut vremurile in care ne cumparam o piesa clasica, pretioasa si scumpa, acum este timpul sa ne pierdem in varietate, sa cumparam bijuterii nu atat de scumpe, insa pregatite sa rasfete simtul estetic, si sa se incadreze perfect cu ceea ce alegem sa purtam. Bijuteriile au fost si cu siguranta vor ramane, acele accesorii care fac diferenta, si tocmai de aceea ele trebuie sa se diferentieze prin culoare si prin forma. O pereche de cercei iti poate aduce un plus de stralucire, iar un colier colorat, pot transforma o tinuta, aducand de fiecare data un plus de prospetime.


Colier din argint cu pandantiv steluta de mare de culoare lila

SilverZone a pregatit o colectie impresionanta de bijuterii noi, modelele inedite fiind desprinse din arta culorii si a formei, o colectie in care fiecare inel, bratara, colier, exprima bucuria verii, fiind imposibil sa treaca neobservate. Alege sa iti accesorizezi tinutele pe timpul zilei cu bijuterii din argint cat mai colorate, care sa cucereasca prin fantezie si splendoare, iar pentru petrecerile nocturne, atunci cand iti doresti sa stralucesti,sa fii speciala, alege bijuterii cu cristale stralucitoare, perle daca iubesti eleganta desavarsita, sau pietre semipretioase in culori mai inchise pentru un pic de mister.


Cercei lungi cu argint, perla si trandafir rosu din ceramica

Vara asta poarta ce iti place si ce ti se potriveste si bucura-te de momentele speciale, pentru ca mai apoi vor fi amintirile tale despre o vara, in care ai ales sa stralucesti si sa fii unica!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii din argint pentru o vara cu stil
Maria2012-08-08 11:33:56

Superba inimioara neagra. la fel si cele care se deschid

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord