AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint pentru un inceput de toamna deosebit

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din argint pentru un inceput de toamna deosebit, gasesti intr-o gama variata de produse pe Silverzone.ro. Din cutia ta de bijuterii nu trebuie sa lipseasca cercei din argint, pandantivele, colierele, inelele si bratarile din argint. Anotimpul acesta alege sa porti bijuterii din argint in culori de verde, caramiziu, galben si rosu.

Toamna inseamna libertate, dorinta de evadare din cotidian si pornirea de a-ti desfata toate simturile. Acum ca vara s-a sfarsit, profita de fiecare clipa fierbinte asortand tinutelor tale bijuterii din argint cu pietre semipretioase in culori delicioase, cu un design aparte!

Bjuterii splendide din argint

Poarta o bratara din argint cu pietre de ametist si coral rosu. Despre ametist se spune ca este piatra divinitatii iar coralul rosu este piatra care te protejeaza de cele rele. Daca porti bijuterii cu pietre rosii o sa fi ferita de deochi.

bijuterii argint

Bratara cu ametist slefuit si coral rosu din argint

Apreciate de femeile cu suflet romantic, bijuteriile din argint pot fi alegerea perfecta daca iti doresti sa ii oferi un cadou inedit persoanei iubite. Un set din argint cu cercei cu smarald sau agat verde si inel din argint cu smarald sau agat verde ii va bucura sufletul.

bijuterie din argint

Set: inel si cercei din argint cu agat verde

Opteaza pentru bijuteriile din argint propuse de SilverZone.ro si cu siguranta vei fi remarcata. Creeaza-ti propriul look in care personalitatea se imbina perfect cu accesoriile de toamna. Alege bijuterii din argint in culorile toamnei! Se poarta nuantele pamantii de cuart, chihlimbar natural, dar si nuantele calde de galben ale citrinului. Despre citrin se spune ca este simbolul sperantei si al puterii.

O pereche de cercei cu piatra semipretioasa citrin vor fi ca un talisman norocos. Alege sa ii porti bijuterii cu citrin la o rochia eleganta in cadrul unei petreceri.

bijuterie din argint

Cercei din argint cu piatra semipretioasa citrin galben

Bijuterii din argint colorate

Bijuteriile din argint nu se demodeaza niciodata. Alege sa porti o pereche de cercei lungi cu carneol sau agat caramiziu la o iesire cu gasca ta de prieteni. In timp ce stai si savurezi bautura preferata, prietenele tale iti vor admira cercei lungi cu carneol frumos finisati. 

bijuterii argint

Cercei din argint model infinit

In sezonul acesta, de maxim efect sunt si inelele din argint cu pietre colorate. Poti purta bijuterii din argint in diverse culori pentru a te binedispune.

Multe bijuterii atunci cand au fost create au fost inspirate din povesti de dragoste. Bucura-te intregul sezon de toamna de finetea bijuteriilor din argint.

Poarta o bratara din argint cu pietre de diferite culori, pe care o poti asorta la aproape orice tinuta.

bijuterii argint

Bratara cu pietre colorate si argint

Cel mai usor este sa comanzi bijuterii din argint online. In prezent sunt multe persoane care prefera cumparaturile online. Cel mai important este sa te simti bine cu ceea ce porti.

Bijuteriile din argint cu chihlimbar se potrivesc perfect sezonului de toamna. Despre chihlimbar se spune ca are un puternic rol protector, este o piatra a norocului si a dragostei adevarate.

bijuterii argint

Cercei din argint cu chihlimbar

Fii mereu originala si imprevizibila cu bijuterii noi. Bucura-te din plin de bijuteriile cu pietre pline de contrast, in care complexitatea personalitatii tale se regaseste pe deplin.

Toamna aceasta SilverZone.ro iti pune la dispozitie o gama variata de bijuterii din argint cu pietre semipretioase, bijuterii care sa dea culoare zilelor mai putin insorite ce vor veni!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord