AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint pentru varsatori

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii din argint pentru varsatori se gasesc in numar mare de modele frumos lucrate. Pietrele benefice zodiei varsator sunt ametistul, onixul si lapis lazuli. Aceste pietre semipretioase sunt talismane norocoase pentru zodia varsator.

Bijuterii din argint pentru varsatori cu ametist

Bijuteriile cu ametist sunt menite sa iti puna in valoare frumusetea. Un inel din argint cu piatra semipretioasa ametist va da un aer distinct tinutei tale.

bijuterii din argint

Inel din argint cu piatra semipretioasa ametist

Bijuterii unice pentru varsatori

Zodia varsator este extrem de interesanta si captivanta. Semn de aer, fix, pozitiv si masculin, varsatorul este un simbol al egalitatii dintre oameni, al cunoasterii si a adevarului. Femeia nascuta in zodia varsator alege bijuterii unice. Mereu cu un pas inaintea tuturor, portretul varsatorului zugraveste in nuante puternice tipul omului liber si modern, cu vaste orizonturi spre viitor. Un colier din argint bogat cu pietre si floare din ametist il poti oferi cadou unei persoane importante din viata ta care este nascuta in zodia varsator.

bijuterii din argint

Colier mov cu floare din ametist si argint

Cadou bijuterii pentru varsator

Asadar, daca esti nascuta in semnul zodiacal sau daca esti in cautarea unui cadou cu adevarat special pentru un varsator, trebuie sa alegi bijuterii cu aspect cat mai modern, cu finisaje de calitate, care sa aduca oricarei tinute un aer proaspat si mereu in pas cu ultimele noutati. Ofera-i cadou unei native varsator un pandantiv din argint cu pietre semipretioase ametist.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint cu ametist

Cercei cu ametist pentru varsatori

Pentru zodia varsator sunt recomandate tinutele in nuante blue-ciel, nuante de apa, pentru care piatra de ametist, piatra de onix, sau lapis lazuli albastru, se asorteaza perfect, sunt pietre speciale ce poarta noroc si sunt pe placul varsatorului. Un set din argint cu piatra semipretioasa ametist, poate fi un dar de suflet ce poate fi purtat foarte usor asortandu-se la foarte multe nuante, si tipuri de vestimentatie. 

bijuterii din argint

Set din argint si ametist dreptunghiular mov

Colier pentru varsator

Dincolo de tendinte si recomandari, pentru orice varsator este important, sa aduca mereu ceva nou, sa arate mereu altfel, iar bijuteriile din argint prin frumusetea si design-ul lor modern, sunt accesoriile perfecte pentru un look mereu cu un pas inaintea tuturor. Alege sa porti un colier cu Lapis Lazuli frumos lucrat la un coc ravasit.

bijuterii din argint

Colier din argint cu perle de cultura si lapis lazuli albastru

Inel pentru varsator

Un simbol al prieteniei si al afectiunii poate fi reprezentat de un inel cu lapis lazuli, care transmite si ofera varsatorului acel plus de distinctie, mereu de actualitate.

bijuterii din argint

Inel din argint cu Lapis Lazuli albastru

Bijuterii din argint pentru varsator cu onix

Poarta in anotimpul de iarna bijuterii care sa iti evidentieze frumusetea si feminitatea, iar daca trebuie sa faci un cadou si vrei sa surprinzi, alege o bijuterie de calitate, cu detalii elegante, care sa transmita emotia gestului tau. O bijuterie cu piatra benefica onix negru este o alegere excelenta pentru o declaratie de fermitate.

bijuterii placate cu aur

Set paun din argint placat cu aur cu onix negru

Bijuteriile din argint pot fi pentru o nativa a zodiei varsator, exact piesele de care ar avea nevoie pentru a crea si a reinventa tinute mereu surprinzatoare, intotdeauna la moda. Alege sa porti un inel din argint cu onix negru. Piatra semipretioasa onix iti da o continua portie de putere vibranta si de incredere.

bijuterii din argint

Inel din argint cu piatra semipretioasa ametist

Fa o schimbare de look, cumpara online bijuterii pentru varsator noi si poarta ce te reprezinta, indrazneste sa creezi combinatii noi, si lasa-te sedusa de lumea fascinanta a bijuteriilor din argint.

Vezi mai multe bijuterii din argint noi.

Bijuteriile din argint pentru varsatori sunt cadoul perfect pe care il poti oferi unei persoane importante nascuta in zodia varsatorului.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii din argint pentru varsatori
cristina2012-10-31 19:02:38

va rog sa imi spuneti dc mai aveti Set din argint 925 cercei si pandantiv floricica cu pietre mov multumesc

2012-11-01 10:19:14

Setul din argint 925 cercei si pandantiv floricica cu pietre mov nu mai este disponibil.

Tatiana2017-11-22 23:57:22

buna, ma intereseaza Inelul cu onix negru oval si argint, mai este disponibil?

2017-11-23 08:32:24

Buna ziua, acest inel nu mai este disponibil. II puteti oferi un pandantiv cu onix http://www.silverzone.ro/pandantiv-din-argint-cu-onix-negru si o pereche de cercei http://www.silverzone.ro/cercei-din-argint-cu-onix-negru-11-1-i39288 in acest fel formati un set frumos cercei si pandantiv cu onix.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord