AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din lemn

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

In lumea bijuteriilor create in diferite colturi ale lumii, trebuie sa invatam sa apreciem bijuteriile care au cu adevarat o atingere personala. Atrase de bijuteriile cu pietre stralucitoare, trecem cu vederea uneori, bijuteriile simple, bijuteriile handmade, trecandu-le astfel in umbra bijuteriilor cu pietre. Bijuteriile din lemn sunt mai simple, mai calde, si satisfac toate varstele, incadrandu-se in toate stilurile, oricat de pretentioasa si exigenta ai fi. Fiecare bijuterie din lemn are culoare si aroma unica asa ca, din cand in cand, poti purta bijuterii din lemn in locul celor cu pietre Swarovsky. Daca inca te gandesti la alternative, o bratara din lemn, un inel cu motive etnice sau un colier cu flori de lemn pot fi bijuterii la fel de elocvente ca si un set exclusiv de bijuterii cu cristale. Nu vom pune toate bijuteriile stralucitoare deoparte dar de data aceasta vom incerca ceva diferit.

bijuterii handmade

Bratara elastica cu margele galbene si lemn de cocos

Bijuteriile din lemn sunt fantastice! Pot fi considerate obiecte de arta asa ca trebuie sa ai macar o bijuterie din lemn in colectia personala. O bijuterie din lemn adauga caracter, datorita aromei etnice, dar nu fura toata atentia. Poti alege un colier cu margele din lemn pentru o tinuta de vara, pe care sa il asortezi la o rochita inflorata si vei arata deosebit de frumoasa in bataia razelor soarelui. Poti sa incepi sa numeri zilele ramase pana la momentul in care te vei bucura de vacanta, pana vei vedea marea si vei contempla albastrul cerului de vara, iar noi ne vom asigura ca vei fi pregatita sa iti accesorizezi rochitele de vara cu bijuterii din lemn potrivite!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord