AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii in culorile verii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii de vara - colorate si adorabile. De cate ori nu te-ai gandit in ultimele luni, la momentele in care vei fi gata gata sa simti aerul proaspat de mare, adierea calda a unor seri ce se aseaza nu doar peste zile fierbinti ci si peste cuvinte rostite, lasand tacerea sa se aseze sub pasii ce strabat faleze pline de povesti, incarcate de emotii si ganduri cu aroma de vara...? Nu de putine ori, sunt convinsa de asta, pentru ca visarea aceasta nu doar ca a facut ca fiecare zi sa fie mai frumoasa, dar a adus pe tarmul mintii si valuri incarcate cu multe planuri, sperante si vise pentru vara ce tocmai se asterne torida, in fata fiecaruia. Indiferent de planurile pe care le-ai facut pentru vara aceasta, indiferent de locul in care vei admira respirand aer de vacanta, rasaritul soarelui, sau apusul incarcat de nostalgie si romantism, lasa-te suprinsa de spontaneitatea gandurilor ce doar in libertatea verii pot deveni momente de neuitat!

Cu siguranta daca nu ai bagajul facut, stii deja ce vei lua cu tine, ce vei purta. Si pentru ca si in vacanta iti doresti sa arati special, nu uita de accesoriile care iti pot schimba si transforma o tinuta in cate feluri iti doresti. Poarta bijuterii handmade, cercei lungi aurii decorati cupietre rosii si steluta de mare. 

colier cu coral

Cercei cu steluta de mare din alama si howlit vopsit rosu

Poarta bijuterii cu coral, turcoaze sau scoici si fiecare aparitie a ta, va fi remarcata si apreciata. Iata doar cateva dintre propunerile, pe care SilverZone le are pentru ca tu sa arati splendid in fiecare moment.

bijuterii mari

Colier albastru format din siraguri de pietre

Indiferent de locul in care iti vei scrie povestea acestei vacante, nu uita sa iei cu tine cele mai frumoase bijuterii ce iti vor intregi tabloul unor zile speciale. Transforma fiecare moment, in clipe de neuitat, pentru ca fiecare fotografie de vacanta sa ramana insotita de cele mai libere si frumoase sentimente.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii in culorile verii
vasilu dana2012-06-21 16:54:32

ce pret au cele 2 coliere

2012-06-21 16:57:22

99 si 145 lei, pentru oferta completa intrati pe pagina http://www.silverzone.ro/Coliere-handmade-c-322.html

g2012-06-26 16:21:22

Frumoase si ieftine, asa cum ne plac noua.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord