AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii in nuante de rosu

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiSarbatorile de iarna sunt din ce in ce mai aproape, si fiecare dintre noi tainuieste cate un gand pentru infrumusetarea acestora, pentru a oferi acestor momente speciale, ceva nou, ceva unic si aparte. Pentru zambetul celor dragi, cu siguranta te-ai gandit sa le oferi cate un dar special, potrivit lor, poate stii deja si care vor fi decoratiunile de anul acesta pentru casa ta... insa nu uita ca si tu trebuie sa fii speciala in aceste zile magice de sarbatoare. Nu este nevoie sa investesti intr-o garderoba noua, deoarece cu putina imaginatie poti sa reinventezi si sa transformi rochia ta preferata, intr-o aparitie deosebita si stralucitoare, alegand bijuterii SilverZone, special create pentru tine. Opteaza pentru bijuterii in nuante de rosu, aceasta fiind una din culorile sezonului, care se va potrivi perfect si cu specificul sarbatorilor de iarna. Un colier cu pietre semipretioase din coral, un pandantiv sau o pereche de cercei decorati cu zirconiu rosu, vor fi accesoriile ce vor da nota de distinctie tinutei tale. Castiga timp pentru tine facand cumparaturi online, si alege sa te rasfeti in paradisul bijuteriilor SilverZone!
Colier din matase japoneza cu pietre semipretioase: coral, peridot, perle negre de apa dulce, cherry quartz

Colier din matase japoneza cu pietre semipretioase: coral, peridot, perle negre de apa dulce, cherry quartz

Cercei argint cu zirconiu ros

Cercei argint cu zirconiu rosu

Set cu marcasite si cubic zirconia rosu: cercei si pandantiv din argint

Set cu marcasite si cubic zirconia rosu: cercei si pandantiv din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii in nuante de rosu
Codruta Cotiu2010-12-10 13:49:36

Bine v-am regasit! Rosul....culoare plina de substanta si mesaj profund...Personal nu prea aveam bijuterii in tonuri de rosu, insa gratie acestui site SPECIAL sufletului meu , mi-am achizitonat printre altele un set superb de argint cu marcasite si zirconiu rubiniu inchis , o reala splendoare ca efect optic si nu numai....Inutil sa specific ca am poposit ceasuri intregi in acest spatiu cu minunatii si in plus pot afirma cu mana pe inima ca si personalul este deosebit , avand o rabdare angelica ....pentru care le multumesc !

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord