AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii in stil de vedeta

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiDaca vrei sa arati si sa te simti ca o celebritate, cea mai usoara cale este sa alegi bijuterii deosebite care atrag atentia, similare cu cele purtate de vedete. In timpul evenimentelor importante, evenimente ca decernarile de premii, atentia o atrag intotdeauna, bijuteriile pe care celebritatile le poarta pentru a evidentia frumusetea rochiilor de designer pe care le poarta. Imediat dupa aceste evenimente, magazinele pun la dispozitia clientilor reproduceri ale acestor bijuterii fabuloase, la preturi accesibile, pentru fanii care doresc sa poarte o bijuterie asemanatoare celei purtate de vedeta preferata. Aceste bijuterii sunt foarte populare nu doar pentru pretul rezonabil ci si pentru faptul ca arata senzational! Simte-te ca o celebritate purtand bijuterii din argint similare celor purtate de vedetele de la Hollywood! Celebritatile sunt cele care lanseaza trendul in materie de bijuterii! Bijuteriile extravagante purtate de vedete faimoase in timpul unor evenimente speciale devin instantaneu urmatorul trend. Daca vrei cu adevarat sa ii impresionezi pe cei din jurul tau cu un look de vedeta, cea mai usoara cale este sa porti modele de bijuterii inspirate de celebritati, bijuterii de lux, in care rafinamentul si opulenta se imbina perfect cu eleganta. SilverZone.ro va pune la dispozitie modele de bijuterii din argint extravagante, cu un design fabulos, asemanatoare celor purtate de celebritati precum Aishwarya Rai, Uma Thurman sau Angelina Jolie , la evenimentul de la Cannes 2011:
Aishwarya Rai

Aishwarya Rai

Uma Thurman

Uma Thurman

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Cercei picatura din argint placat cu aur cu piatra alba

Cercei picatura din argint placat cu aur cu piatra alba

Cercei din argint cu aspect de aur alb cu zirconia alb

Cercei din argint cu aspect de aur alb cu zirconia alb

Cercei floricica din argint cu finisaj mat cu perla de cultura alba

Cercei floricica din argint cu finisaj mat cu perla de cultura alba

Cele mai cool bijuterii ale verii: bijuteriile inspirate de vedete! Combina-le cu tinute elegante si vei arata ca o femeie frumoasa, independenta, cu o cariera de succes.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord