AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru Craciun

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Iarna si-a intrat deja in drepturi, si cu fiecare zi care trece suntem tot mai aproape de sarbatorile mult asteptate, care an de an ne face sa fim mai buni, mai calzi, mai aproape de cei dragi noua. Cu siguranta ti-ai trasat cateva drumuri pe lista pregatirilor, si cu siguranta deja te gandesti, ca va trebui sa infrunti ca de fiecare data in aceasta perioada, magazinele mult prea aglomerate si stresul cumparaturilor facute in mare graba. Ce-ar fi daca anul acesta, ai alege sa faci toate aceste lucruri altfel? Daca toate cadourile pentru cei dragi s-ar putea alege in liniste, iar cineva le-ar aduce chiar la usa casei tale, frumos pregatite, gata pentru a le aseza sub bradul de Craciun? Ei bine anul acesta, toate aceste lucruri sunt posibile, pentru ca SilverZone, ti-a pregatit cele mai interesante idei de cadouri, pentru cei dragi, dar si sugestii de care poti profita pentru a-ti accesoriza si infumuseta tinutele pe care le vei purta de aceste sarbatori. Si pentru ca de Craciun, toate drumurile duc acasa, si fiecare se revede cu oameni dragi, pregateste pentru cei mici, si pentru cei mari, daruri de suflet care sa pastreze in timp, amintirea unor momente magice.

bijuterii de argint

Set din argint si ametist dreptunghiular mov: cercei si pandantiv 

Pentru cei mici, SilverZone ti-a pregatit bijuterii in culori atragatoare, si modele jucause, iar pentru cei mari bijuterii din argint ce vor incanta si vor cuceri iremediabil.

bijuterii de argint

Set din argint fluturas: cercei si pandantiv cu opal verde

Un set din argint cu perle va fi sigur foarte apreciat de mama ta. Pentru prietenele tale poti alege bijuterii din argint cu pietre semipretioase, in nuantele lor preferate, pentru a le asorta si a reinventa fiecare tinuta.

bijuterii de argint

Colier cu perle albe de cultura si inimioara din argint

Pentru domnii carora trebuie sa le oferi un cadou, anul acesta alege sa oferi niste butoni eleganti, un lant din argint sau o bratara, pe care o pot purta mereu, si care sa le aminteasca mereu de tine, si de un gest atat de special. Vezi bijuterii senzationale pentru cadouri de Craciun perfecte care sa incante si sa-i cucereasca pe cei dragi tie. Fii anul acesta un ajutor de nadejde pentru Mos Craciun si bucura-te de atmosfera ce se creeaza sub bagheta magica a Craciunului, unde totul devine o sarbatoare a cadourilor de suflet si a gandurilor calde impartasite celor de langa noi.

Vezi mai multe Cadouri de Craciun disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii pentru Craciun
Octavian Vita2011-12-10 15:15:15

Cerceii cu ametist mov sunt excelenti pentru a fi daruiti de Craciun.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord