AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru indragostiti

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ce bijuterii sunt potrivite pentru indragostiti?

Ziua indragostitilor vine in curand, si odata cu ea, vine si o extraordinara oportunitate de a-ti impartasi dragostea si bunatatea. Valentine's day nu este doar o zi in care se celebreaza iubirea, este, deasemenea, expresia unei legaturi unice intre doua persoane. Nu mai ramane decat sa gasesti cadoul potrivit pentru cea mai importanta persoana din viata ta! Exista un curcubeu de posibilitati: ii poti oferi o pereche de cercei din argint cu inimioare, un inel cu rubine sclipitoare, un colier placat cu aur sau o bratara care sa ii aminteasca de tine mereu. Nu sta prea mult pe ganduri! Alege cadoul potrivit. Iata cateva recomandari:

Bratari din argint sau placate cu aur: bijuteriile sunt intotdeauna binevenite de Ziua Indragostitilor iar pandantivele adaugate fac din acest cadou un cadou special, un cadou cu adevarat semnificativ.

bratari argint

Bratara din argint cu pietre de cubic zirconia

Inele din argint cu piatra semipretioasa: pietrele semipretioase sunt un cadou extravagant iar un inel cu piatra poate fi cadoul perfect pentru iubita ta. Alege un inel cu piatra de culoarea ei preferata si cu siguranta nu vei da gres!

inele pietre semipretioase

Inel flori din argint cu ametist

Inele de logodna: esti gata sa iti arati angajamentul fata de iubita ta si de a duce relatia de iubire la un nou nivel? Un inel de logodna este cadoul perfect pentru Ziua Indragostitilor.

inele logodna deosebite

Set compus din 2 inele de logodna cu pietre de cubic zirconia

Coliere cu perle: perlele sunt atemporale. Ele sunt la moda azi asa cum au fost acum sute de ani. Un colier clasic din perle naturale este un cadou minunat dar poti alege ceva unic, in cazul in care are gusturi neconventionale. Perlele crem, piersic sau roz sunt foarte moderne.


Colier cu perle de cultura roz crem, piersic si aurii

Bratari din piele: pielea este la fel de durabila ca dragostea ta, ceea ce face bratara din piele o alegere buna. Daca iubita ta are un stil mai rebel sau casual, o bratara din piele este un cadou potrivit, pe care il poate purta cu blugi si tricou.

bratara

Bratara din piele rosie cu perla alba

Bijuterii in forma de inima sau aripi: modelele de bijuterii in forma de inima sau aripi sunt adorabile.

cercei inima

Cercei inima din argint cu perla de cultura

Alege bijuterii in forma de aripi de porumbel sau inimioare iar iubita ta le va purta zi de zi!


Pandantiv aripi din argint

Bijuteriile din argint sunt vedetele acestui sezon. Ofera-le cu incredere si lumineaza ziua persoanei iubite! Exprima-te cu ajutorul unui cadou plin de culoare ca si dragostea ta! Pentru mai multe idei de cadouri pentru Valentine's Day, viziteaza www.SilverZone.ro!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord