AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru noul an

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile noi cumparate aduc foarte multe bucurii. Cand gasesti bijuteria cu un rafinament aparte, te mandresti cu achizitia reusita fie ca alegi cercei, bratari, pandantive, coliere si inele cu pietre semipretioase, argint simplu, bijuterii placate cu aur, lucrate cu delicatete de un bijutier iscusit. 

bijuterii din argint

Inel de argint cu pietre de cubic zirconia

Incepe noul an cu o bijuterie din argint plina de farmec, intr-o nota pozitiva, cu un nou look, care sa iti transforme fiecare zi in adevarate motive de bucurie. Pregateste-te sa deschizi usa unui nou inceput, si inspira-te cu incredere din propunerile inedite SilverZone.ro, pentru a avea cele mai reusite si speciale aparitii.

O pereche de cercei cu cristale iti vor pune trasaturile frumoase in valoare. 

bijuterii handmade

Cercei mari decorati cu cristale

Incepe anul, evita sa investesti o avere in tinute noi, pentru ca hainele vechi pot fi cu usurinta reinventate astfel incat tu, sa fii mereu in tendinte, sa poti purta ceea ce iti place si te avantajeaza. Intotdeauna bijuteriile au fost surse de inspiratie pentru femei, si cu siguranta niciodata nu au fost prea multe!

Poarta bijuterii placate cu aur. Un colier placat cu aur cu piatra rosie si perla de cultura poti alege sa il asortezi la o tinuta casual.

bijuterii handmade

Colier placat cu aur cu piatra rosie si perla de cultura

Iti propunem ca in noul an, sa incerci mai mult, sa alegi bijuterii mai frumoase decat ai purtat anul trecut, sa-ti lasi imaginatia in largul orizont al creativitatii, si sa porti tinute inedite care sa iti puna in valoare frumusetea. Creeaza tinute care sa exprime feminitate si care sa arate amprenta personala.

Cum sa ramai de neuitat? Alege bijuterii cu pietre si perle naturale. Un set din argint decorat cu pietre semipretioase, poate fi o investitie de calitate, si benefica in timp, deoarece piesele acestuia sunt de efect atat purtate impreuna, cat si in combinatii cu alte bijuterii asemanatoare.

Set din argint si cuart roz: cercei, pandantiv, inel

Set din argint si cuart roz: cercei, pandantiv, inel

Colier lung cu perle albe de cultura

Colier lung cu perle albe de cultura

O declaratie fidela a elegantei si a rafinamentului raman bijuteriile cu perle, la care poti apela ori de cate ori ai nevoie, pentru a transforma o rochie intr-o distinsa tinuta.

Pentru zilele cotidiene, in care esti mereu intr-o continua agitatie, in care insa iti doresti sa arati mereu proaspata si cuceritoare, poti opta pentru o pereche de cercei, care sa iti completeze armonios trasaturile fetei.

bijuterii placate cu aur

Set: cercei placati cu aur si 4 pandantive cu piatra semipretioasae

Si pentru ca fiecare zi, este intotdeauna altfel, iar tu trebuie sa tii mereu pasul, SilverZone, ti-a pregatit o varietate de modele de cercei, care sa se potriveasca stilului tau. Alege modele diferite de cercei , care sa se potriveasca cu cat mai multe tinute din garderoba ta.

Fii tu frumusetea si transforma-ti propriul stil in noutatea anului, in care fiecare zi poate fi o noua oportunitate de a fi speciala!

Pentru ca esti o femeie cocheta, stilata si moderna, SilverZone a pregatit foarte multe modele de bijuterii care sa te incante si care sa te ajute sa construiesti tinute la moda, accesorizate cu bijuterii din argint de calitate si de o frumusete irezistibila!

Inel din argint placat cu aur cu pietre semipretioase: cuart fumuriu, citrin galben, granat rosu

Inel din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Cercei din argint placat cu aur cu cubic zirconia rosu, oliv, mov

Cercei din argint placat cu aur cu cubic zirconia rosu, oliv, mov

Vezi mai multe bijuterii cu pietre semipretioase disponibile acum.

Bijuterii pentru noul an poti alege sa asortezi la tinutele tale preferate. Bijuteriile sunt ca o cascada de prospetime uimitoare, care iti reda pe loc energia. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord