AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru nunta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ce bijuterii alegem pentru nunta? Ne dorim bijuterii frumoase, bijuterii cu pietre bijuterii care sa ne scoata in evidenta.

Cand suntem in sezonul nuntilor, facem sacrificii pentru a fi cele mai frumoase si atragatoare aparitii la acele nunti, iar pentru asta avem nevoie de anumite trucuri. Si la ce truc mai important putem apela decat accesorizarea corecta a tinutelor ce le adoptam?

Bijuterii pentru nunta la set

bijuterii din argint

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia: cercei si pandantiv

Bijuteriile pentru nunta si mai ales bijuteriile pentru mireasa au devenit, de-a lungul timpului, dar mai ales in ultima perioada, accesorii foarte importante ce confera un aer aparte tinutei, te reprezinta si iti ofera unicitate.

bijuterii din argint

Colier ajustabil din argint cu pietre albe

Bijuterii din argint pentru nunta

Pentru ceremonia din timpul zilei, la rochita subtire, de vara, poti asorta o pereche de cercei din argint cu o bratara in culorile verii sau chiar un set din argint, discret.

Bijuterii pentru nunta cu pietre

Pentru o zi festiva si deosebita, alegem bijuterii deosebite cu stralucire de diamant. O alegere potrivita de bijuterii pentru nunta reprezinta un set de bijuterii din argint decorat cu pietre de cubic zirconia.

bijuterii din argint nunta

Set din argint cu pietre de cubic zirconia in forma de piacatura

Colier pentru nunta

La petrecerea de seara, pentru tinuta eleganta ce o adoptam, trebuie sa o accesorizam cu ceva mai multa imaginatie, alegand intotdeauna bijuterii pretioase, cu pietre, pentru a sublinia linia eleganta a tinutei. Un colier de ocazie decorat cu pietre pretioase sau pietre transparente cu aspect de diamant este un accesoriu de admirat.

bijuterii din argint de ocazie

Colier din argint cu pietre transparente de cubic zirconia cu imitatii de diamante

Cercei pentru nunta

Daca rochia este cu model sofisticat si accesorizata cu pietre, paiete sau perle, poti renunta la colier, optand pentru o pereche de cercei lungi. Cerceii de ocazie decorati cu cristale sau incrustati cu pietre sunt cercei pentru nunta. Alege cercei lungi din argint sau cercei cu opal alb.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cum alegem bijuterii pentru nunta?

Rochia de nunta este cusuta din material pretios chiar si atunci cand este cu o croiala simpla. Deci si bijuteriile pentru nunta trebuie sa straluceasca cu pietre slefuite fatetat, nu mate. Daca iti permiti, alege diamante si pietre pretioase montate in aur alb, daca ai un buget potrivit poti cumpara bijuterii pentru nunta din argint cu pietre de cubic zirconia numite si zirconiu, sau alege pentru nunta bijuterii cu cristale.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu aspect de aur alb decorati si pietre tip diamant de cubic zirconia

Nu purta la nunta pietre cu aspect opac, finisaj neted fara fatete, pietre taiate caboson, sau pietre neslefuite, chiar daca sunt pietre naturale. Pietrele finisate atat de simplu sunt pentru haine casual din tesaturi simple. Evita bijuterii din argint fara pietre cu exceptia celor finisate cu slefuiri diamantate prin niste tehnici moderne de taiere cu laserul.

Unde cumparam bijuterii pentru nunta?

Cumpara bijuterii pentru nunta online, le poti proba acasa, pentru ca pot fi returnate daca nu se potrivesc cu decolteul rochiei tale. am pregatit pentru tine o selectie de bijuterii de mireasa aici.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord