AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru rochia de mireasa I

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

A venit vara, un sezon deschis distractiilor, relaxarii, dar si al batailor de cap si aici ma refer la tot programul dedicat nuntii tale. Poate fi totusi distractiv sa iti alegi rochia de mireasa, la fel si accesorizarea poate fi floare la ureche. Starea ta de confort depinde insa foarte mult de cine este in momentul respectiv alaturi de tine in alegerea acestora. Poate fi tentant sa te accesorizezi cu tot felul de obiecte sclipitoare, dar cu siguranta nu-ti doresti sa fi eclipsata de toate acele metale pretioase in ziua cea mare. Te poti gandi chiar si la accesorii handmade precum coliere simple sau masive, cercei delicati, bratari fine, create special pentru a da un aspect unic si deosebit tinutei tale de nunta. Cand vine vorba de alegerea bijuteriilor este bine sa stii ce tip de metal se potriveste cu nuanta rochiei de mireasa. Rochia de mireasa alb-diamant: aceasta nuanta usor galbuie se asorteaza de minune cu aurul si argintul dar si cu perlele. Rochia de mireasa alba: acele bijuterii din aur nu se asorteaza cu aceasta nuanta puternica de alb, poti sa ramai la alegerea perlelor si platinei. Rochia de mireasa alb fildes: aceasta nuanta este una placuta, deschisa, uneori chiar cu accente galbene. Accesorizeaza-te cu bijuterii din aur pentru a evidentia tenta crem a materialului. Atunci cand iti alegi bijuteriile pe care sa le asortezi la rochia de mireasa trebuie sa fie unele care sa iti reflecte personalitatea.


Cercei din argint cu perla de cultura alba

Exista un duo etern in materie de bijuterii: o pereche de cercei "picatura" cu diamante si un colier sofisticat, cum ar fi un sirag de perle sau un colier pe gat cu pandativ de diamante (sau o bratara cu diamante pentru rochiile cu decolteu cazut). Daca iti este mai greu sa alegi bijuteriile decat ti-a fost sa gasesti rochia de mireasa, aceasta varianta duo ar fi tipul de accesorii de nunta care nu dau gres niciodata.


Colier din argint cu pietre transparente

Daca te simti bine cu toate accesoriile pe care le porti, tinuta de nunta va fi, cu siguranta, una uimitoare.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord