AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru toamna

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru toamna se gasesc cu usurinta in magazinele online. Asa cum toamna aduce o ploaie de culori, asa poti si tu sa alegi bijuterii pentru toamna puse la dispozitia ta intr-o gama larga de produse pe Silverzone.ro. Poti alege modele de bijuterii unicat cu pietre semipretioase, din argint simplu sau handmade, frumos lucrate si finisate de un bijutier iscusit.

Bratara din argint cu simbolul infinit

In anotimpul de toamna, bratarile din argint sunt bijuteriile din argint cele mai cautate deoarece se asorteaza la orice fel de tinuta pe care alegi sa o porti. Poarta mai multe bratari pentru o toamna fericita si colorata. Alege sa porti o bratara cu simbolul infinitului. Despre simbolul infinit se spune ca aduce perfectiune, echilibru, armonie si emana energie pozitiva.

bratara argint

Bratara din argint cu simbol infinit

Colier din argint

Colierele din argint au montate diferite modele de pietre semipretioase sau simboluri cu o anumita semnificatie.

Alegerea tinutelor a fost intotdeauna o adevarata provocare, in care pare din ce in ce mai dificil sa alegi piesele potrivite pentru a duce un suflu nou garderobei. Vreme de cativa ani, psihologia clasica a cumparatoarelor a fost dominata de excese, insa vechile obiceiuri de a purta argint 925 masiv nu isi mai au locul in aceste timpuri. In prezent majoritatea persoanelor aleg sa faca cumparaturi de argint online deoarece le este mai simplu sa primeasca, ceea ce comand direct acasa. Bijuterii online apreciate sunt delicate si fine. Daca doresti sa ai tinuta completa, alege un colier cu simbolul copacului vietii. Despre acest simbol se spune ca este conexiunea dintre cer si pamant si aduce o mare putere interioara persoanei care il poarta.

bijuterie argint

Colier pandantiv banut si copacul vietii din argint

Primul pas inainte de a trece la urmatoarele achizitii de bijuterii din argint este acela de a face o analiza serioasa a propriei graderobe si apoi de a te reinventa. Cu putina imaginatie si cu bijuteriile potrivite poti obtine un look nou. Stii cum se spune, nu cantitatea ci calitatea este importanta.

Cercei din argint

Alege o pereche de cercei din argint cu onix verde pe care sa ii asortezi la rochia ta preferata

cercei argint

Cercei cu onix verde din argint

Vei fi surprinsa cate tinute de care ai uitat pot fi readuse la lumina si ce minuni pot face daca pui bijuterii de toamna potrivite. Pune-ti in evidenta personalitatea prin accesorii ce te definesc. Marcheaza exact ceea ce iti doresti si fiecare tinuta poate deveni o apritie senzationala.

Inel din argint cu marcasite

Imaginea acestui sezon este definita de puterea accesoriilor, care celebreaza valorile sigure ale stilului durabil, prin abordarea ingenioasa a pieselor clasice din argint.

O bijuterie cu pietre coloarate care sa iti puna in evidenta manichiura perfecta este un inel din argint cu marcasite si pietre semipretioase.

inel argint

Inel din argint cu marcasite

Pentru anotimpul de toamna SilverZone.ro a pregatit o colectie de bijuterii extrem de versatila, ce poate fi adaptata oricarui stil, cu piese din argint 925 ce vor fi in trend si in urmatoarele sezoane. Arta de a gasi bijuterii argint piesele-cheie care ofera atat relaxare financiara, cat si distinctie vestimentara este noua calitate indispensabila pentru un stil fara cusur.

Pandantiv din argint cu marcasite 

Un pandantiv cu marcasite si pietre semipretioase, la care poti asorta un inel cu agat, vor fi acele detalii care nu trec neobservate si care in timp isi vor pastra frumusetea, ramanand o declaratie de stil si eleganta. Poarta un pandantiv din argint cu pietre semipretioase in forma de floare la o petrecere cu teamatica pe terasa.

bratara argint

Pandantiv din argint floare cu petale colorate

In anotimpul de toamna alege bijuterii clasice si elegante. Fiecare tinuta va deveni o aparitie senzationala cu bijuterii pentru toamna.

In concluzie bijuteriile pot fi purtate in orice anotimp din an, dar daca vrei sa porti bijuterii specifice fiecarui sezon adauga in cutia ta de bijuterii, cercei, pandantive, bratari si coliere cu pietre semipretioase si simboluri in forma de copac si frunze.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord