AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru un look de exceptie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Fiecare femeie isi doreste un look cat mai seducator, iar acest lucru nu este posibil fara bijuterii. De aceea, vom trece in revista cateva bijuterii potrivite pentru fiecare stil vestimentar sau ocazie, indiferent daca preferati stilul clasic sau modern, romantic sau extravagant.

Bijuterii pentru stilul clasic

Acest stil vestimentar este caracterizat prin naturalete si presupune croieli simple, in linii de cele mai multe ori drepte. Materialele folosite sunt mereu de calitate, in nuante cuminti (negru, maron, alb, bej etc), iar bijuteriile sunt fine, din metale pretioase, impodobite cu diverse pietre, colorate sau stralucitoare, pentru a aduce o pata de culoare sau pentru a conferi stralucire. Iata un exemplu de astfel de bijuterie.

bijuterii argint cu topaz

Set din argint cu topaz mistic: inel si cercei

Bijuterii pentru stilul modern

Femeile care adopta acest stil se diferentiaza foarte clar de stilul clasic, alegand sa poarte tinute inedite si iubind contrastele puternice, menite sa le scoata in evidenta. Pentru adeptele stilului modern, trendul actual in materie de bijuterii se incadreaza in parametri destul de permisivi, presupunand bijuterii supradimensionate, realizate din imbinari inedite de materiale, de preferinta naturale: sfoara, metale pretioase, pene, pietre pretioase si semipretioase, scoica, sidef etc. In acest trend s-ar incadra lejer bijuteriile handmade si cele statement, din metale pretioase, cu pietre mari.

bratara argint

Bratara fixa din argint

Bijuterii pentru stilul extravagant

Acest stil este unul extrem de sofisticat, se caracterizeraza prin materiale foarte scumpe si uneori electrizante, imbinate si suprapuse intr-un mod foarte original, combinatii de stiluri din diferite perioade, culturi si trenduri, piese vintage si bijuteriile mari, de calitate si de preferinta unicat.

inel pietre semipretioase

Inel din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Indiferent de stilul pe care il adopti, vei gasi pe www.silverzone.ro bijuteriile pe care ti le doresti si care iti vor completa tinuta cu succes.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii pentru un look de exceptie
Pompescu2012-07-31 12:56:45

Bratara fixa din argint si chihlimbar natural baltic - una din cela mai frumoase bratari pe care le-am intalnit

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord