AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru vacanta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Imi asociez aproape involuntar in minte, vara, cu vacantele lungi si ispititoare, in care nu avea loc grija, in care aveam impresia ca soarele imi incalzeste pamantul de sub talpi, doar mie. Imi tropaie pe maidanul mintii si acum, clipe, sentimente si trairi, din vremea zugravita in nuantele copilariei, din vremea cand cerul imbrobodea micul meu univers intr-o imensa si nepretuita bunatate! Peste toate, insa a trecut timpul! Nevazut si neatins, a asezat cu puteri nebanuite, pe rafturile sufletului, amintirea zilelor scaldate in frumusetea soarelui, invatandu-ma sa-i inteleg rabdarea cu care trece, dar continuand sa imi apropii soarele. Chiar daca acum, vacanta de vara a ramas doar amprenta unor zile cu zambet de copil, si a fost inlocuita cu succes :) de un binemeritat concediu, bucuria si incantarea a ramas aceeasi. La granita dintre visare si realitate, inaintea fiecarui concediu, nu-mi mai pot stapani zambetul din coltul gurii, ce se iveste parca dintr-o intensa chemare, salutand nonsalant gandul ce-mi intaraste convingerea ca generozitatea timpului, imi va darui acele zile in care " fac ce vreau" se va amuza copios pe seama faptului ca " trebuie" va ramane singur acasa. :) Ma surprind adeseori cu cate un bagaj imaginar, in care am avut grija sa ingramadesc cat mai multe rochii, cat mai multe haine de care cred ca voi avea nevoie in vacanta. Desi le aleg pe cele mai " demne" cu care as putea sa imi impartasesc nepretuitele clipe din vacanta, imi dau seama ca iar sunt mult prea multe.... desfac bagajul iar si iar... si incerc alte si alte combinatii. Si pentru ca pentru anul acesta unul dintre obiective a fost sa fiu mai realista :) voi incerca sa iau cu mine doar acele lucruri de care chiar am nevoie. Mi-am aruncat o privire peste bijuteriile ispititoare de pe SilverZone.ro.

cercei piatra albastra

Cercei din argint cu turcoaz albastru

Mi-am dat seama ca as putea sa renunt la cateva tinute si sa le inlocuiesc cu niste accesorii, ce cu adevarat pot face minuni. Mi-au acaparat in mod deosebit atentia cateva dintre ele, si pentru un plus de inspiratie vi le voi prezenta si voua.

inel cu flori roz

Inel din argint cu aspect de aur alb cu floricele din spinel roz

Versatile si seducatoare, bijuteriile sunt detaliile ce vorbesc despre noi... despre felul de a fi, despre ceea ce simtim si vrem sa exprimam... insa in timp, ele cu vor pastra povestile unor clipe minunate, tainuind magie si frumusete. Alege si tu bijuterii in culorile verii, care incanta si cuceresc fiecare privire si bucura-te zi de zi de soare!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord