AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia Sagetator

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiPasim peste putin timp, pe teritoriul sagetatorului si ne-am gandit ca nu ar fi rau, daca am descoperi cateva lucruri despre aceasta zodie, nu de alta, dar in felul acesta scapa de griji si cei care se gandesc deja la cadouri, care sa fie pe placul acestora. Prietenos, pasionat si mare iubitor de libertate si aventura, sagetatorul fascineaza prin amabilitatea si optimismul sau fiind condus si de o puternica si dezvoltata intuitie. Sagetatorii pun mare pret pe cadourile cu valente spirituale si tocmai de aceea am pregatit cateva sugestii de cadouri numai bune pentru nativii acestei zodii. Bijuteriile cu pietre semipretioase sunt cu siguranta un cadou pe care il va indragi si care va ajunge la sufletul sagetatorului. SilverZone ti-a pregatit multe sugestii, numai bune de luat in seama, din care sa te poti inspira in cel mai simplu, util si comod mod. Scapa de agitatia si stresul din centrele comerciale, aseaza-te comod si alege din magazinul SilverZone tot ceea ce ti-ai imaginat vreodata. Un inel din argint cu topaz, piatra succesului, a iubirii adevarate, a creativitatii si a bucuriei va fi un cadou inspirat, ce va accesoriza cu succes tinutele unei sagetatoare cochete. Fii inventiva si ofera o pereche de cercei cu peridot, o alta piatra specifica pentru zodia sagetatorului, fiind piatra vindecarii si protectiei, ce ajuta la intelegerea schimbarilor ce se cer in viata. Alege pentru tine, si pentru cei dragi tie ce se afla in zodia sagetatorului, bijuterii din argint, un dar special si aparte, ce va pastra de-a lungul timpului amintirea unei zile deosebite, a unui gest din suflet. Surprinde prin creativitatea ta, inspira-te din propunerile SilverZone, si transforma o zi obisnuita, intr-un prilej de bucurie!
Inel din argint cu piatra semipretioasa Topaz Bleu

Inel din argint cu piatra semipretioasa Topaz Bleu

Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase: ametist mov, topaz bleu, peridot verde

Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase: ametist mov, topaz bleu, peridot verde

Vezi mai multe bijuterii cu topaz disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii si pietre pentru zodia Sagetator
stefani alina2013-08-12 18:29:39

ma asteptam sa aveti cercei precum sunt pandativele doar ca erau pe surub... am vazut ca aveti ceva asemanator pt scorpion si rac... imi doresc de mult sa am asa ceva... poate o sa ii aveti si am sa ii pot comanda. multumesc sper sa nu stergeti mesajul inainte de al citi

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord