AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii placate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii placate cu aur sau cu alt metal pretios poti purta in preajma sarbatorilor de iarna dar si la evenimente importante din viata ta. Un colier din argint placat cu aur cu sase pandantive de culori diferite il poti purta la tinute diverse.

bijuterii placate

Set format din lantisor cu 6 pandantive din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Bijuteriile placate cu aur pot trasforma orice look, chiar si bijuterii mici, nu vor trece neobservate combinate la tinute de diferite culori. O pereche de cercei placati cu aur cu piatra de granat ii poti purta la o coafura lejera care sa puna in evidenta frumusetea bijuteriilor placate.

bijuterii placate aur

Cercei mici placati cu aur cu pietre naturale granat

Culoarea de auriu este nobila si sclipitoare, deorece la diverse ocazii, de obicei festive, poti vedea fete si femei imbracate in rochii aurii, sau cu elemente metalice de nuanta aurie ( bijuterii, fuste, pantofi, geanta de mana). Nu este un lucru surprinzator pentru ca nuanta de auriu este asociata cu sarbatoarea, anticiparea bucuriei si a magiei. Un pandantiv din argint placat cu aur si spinel negru il poti purta la o bluza rosie.

bijuterii placate aur

Pandantiv din argint placat cu aur cu spinel negru

Nunatele de auriu devin mai populare ca niciodata. Un inel auriu cu pietre de topaz albastru il poti purta la o rochia preferata. Iti poti permite multe bijuterii placate cu aur, pentru ca au preturi accessibile, chiar daca sunt decorate cu pietre naturale semipretioase. Culoare aurie a inelului si stralucirea pietrelor de topaz ii vor da o nota aparte tinutei tale.

bijuterii placate aur

Inel cu topaz si turcoaz albastru placat cu aur

Multi designeri celebri folosesc bijuterii placate in colectiile lor, creand combinatii originale incredibil de frumoase. Poti alege sa ii oferi iubitei tale cadou de ziua ei un inel frumos placat cu aur de 18 karate. Ce poate fi mai frumos decat sa o ceri de sotie chiar de ziua ei.

bijuterii placate aur

Inel de logodna cu imitatie de diamant din inox placat cu aur de 18 carate

Iti place tot ce straluceste? Daca pana acum ai auzit mereu ca auriul = kitsch si ai incercat cuminte sa te feresti de auriu, iata ca in sezonul acesta, designerii si-au dat frau liber si si-au imaginat totul placat cu aur, de la cel mai mic accesoriu la cel mai spectaculos. Alege catarame aurii, nasturi, brelocuri, tinte sau aplicatii aurii pe geanta, brose aurii si ceasuri si bijuterii placate cu aur. De exemplu un colier placat cu aur si piatra semipretioasa coridon, il poti purta la o ie sau bluza alba de in.

bijuterii placate aur

Colier placat cu aur cu piatra semipretioasa corindon, o varietate de rubin

Poarta bijuterii placate, bijuterii handmade, bijuterii fantezie, bijuterii din aur sau bijuterii din argint placate cu aur pentru a fi in pas cu tendintele acestui sezon! Poti oferi cadouri bijuterii placate cu aur. Un set compus din cercei, panadantiv si inel placat cu aur il poti oferi cadou unei persoane dragi. Bijuteriile frumos lucrate de un mester iscusit o vor bucura. 

bijuterii placate aur

Set din argint placat cu aur: inel, cercei, pandantiv

Bijuteriile placate se potrivesc cel mai bine la tinute de nuanta alba, crem, neagra, rosie, violeta, albastra sau verde. In privinta accesoriilor aurii ai doua optiuni: auriu total sau auriu partial. Nu trebuie sa te temi de niciuna dintre aceste variante, trebuie doar sa ti le asumi.

bijuterii placate aur

Cercei din argint placat cu aur cu imitatii de diamante

Cumpara online bijuterii placate: modele vesele de cerecei placati cu aur, pandantive placate cu aur, inele placate cu aur, coliere placate cu aur si bratari aurii pe Silverzone.ro. Nu uita, auriul se potriveste cel mai bine cu alb.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord