AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii placate cu aur

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile din argint placate cu aur sunt foarte usor de purtat si de asortat.

Toamna a castigat cu fiecare zi tot mai mult "teritoriu" colorand zilele noastre in nuante fermecatoare si inedite de auriu, transformand astfel fiecare coltisor de natura intr-un tablou ce reda frumusetea si spendoarea unui anotimp cu accente si detalii ce indeamna la o dulce si suava melancolie. Fiind insa si un sezon al noutatilor, in mai toate domeniile, aceasta perioada se transforma intr-un festival al ispitelor, al dorintelor, punandu-ne adeseori in fata ineditului, ce ne provoaca sa inventam, sa construim si sa redefinim fiecare zi. Si daca in general, am venit cu propuneri si surse de inspiratie, pentru tinute si aparitii in ton cu ceea ce dicteaza marile case de moda, de data aceasta propunerea este una foarte interesanta, care sa se asorteze acestui anotimp, o propunere dictata de toamna, care inspira si provoaca, cu bijuterii in nuante romantice de auriu.


Bratara fixa din argint placat cu aur

Nu doar ca se vor asorta intr-un mod aparte cu atmosfera si peisajul de afara, dar purtand bijuterii placate cu aur vei avea o aparitie glamour, cu accente si detalii foarte feminine. Fiind si foarte usor de purtat si de asortat, bijuteriile placate cu aur se vor incadra perfect in orice stil, dand acel plus de farmec de care orice femeie are in orice moment nevoie.


Bratara placata cu aur si onix verde

Poarta accesorii feminine, innoieste-ti stilul si inspira-te din recomandarile SilverZone, alegand bijuterii placate cu aur, vei cuceri iremediabil si vei avea o aparitie de efect. Iata doua exemple de bratari placate cu aur, ce inspira si pot fi piesa de rezistenta atat pentru o tinuta de zi, cat si pentru una de seara, la o petrecere sau intr-un club.


Inel din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Daca eleganta este cuvantul de ordine in garderoba ta, sau daca iti doresti sa completezi tinutele tale in diverse ocazii cu un strop de distinctie, opteaza pentru bijuterii placate cu aur si pietre semipretioase. O pereche de cercei la care vei asorta un inel sau o bratara, vor transforma o intreaga tinuta, asigurandu-ti o aparitie aparte.

cercei rubine

Cercei din argint placat cu aur cu rubine

Fii in ton cu toamna, adapteaza-te la ultimele tendinte in moda si nu uita de bijuterii, pentru ca indiferent de stilul pe care il ai, sunt detaliile ce completeaza in mod armonios orice tinuta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord