AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii placate cu aur pentru tinute de ocazie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii placate cu aur pentru tinute de ocazie trebuie alese cu mare atentie. In functie de evenimentul la care urmeaza sa participi si tinuta care o sa o porti trebuie sa alegi bijuterii pe masura care sa iti puna i valoare atat tinuta cat si personalitatea.

Daca doresti o tinuta de seara cat mai eleganta si cuceritoare, nu uita ca acest lucru nu este posibil fara o accesorizare corecta. Iti propunem astazi cateva bijuterii placate cu aur si impodobite cu safir. Negrul safirului contrasteaza foarte frumos cu stralucirile galbene ale aurului, rezultand o combinatie luxoasa si eleganta.

bijuterii din argint

Cercei din argint placat cu aur cu spinel negru

Bijuterii placate cu aur si impodobite cu spinel

Orice rochie de seara este evidentiata la maxim de asemenea bijuterii. In plus, safirul este o piatra magica despre care astrologii ne spun ca are incredibile puteri protectoare si ca ajuta si la implinirea dorintelor, mai ales cand este tinuta aproape de piele. Asadar, iata cateva exemple fermecatoare de bijuterii placate cu aur si impodobite cu safir.

bijuterii din argint

Inel din argint placat cu aur cu spinel negru

Bijuterii placate cu aur si impodobite cu ametist

Pentru un aer sofisticat si pentru a aduce o pata de culoare tinutei de ocazie, va recomandam bijuteriile placate cu aur si impodobite cu ametist. Sunt genul de bijuterii care vor atrage mereu privirile, datorita stralucirilor aurii luxoase si nuantei deosebite de mov a minunatei pietre de ametist. Am ales astazi spre a va prezenta trei bijuterii superbe, cu motive inspirate parca de la curtile regale. Te asteptam pe SilverZone.ro pentru mai multe modele de bijuterii placate cu aur si impodobite cu pietre semipretioase.

bijuterii din argint

Cercei din argint placat cu aur cu ametist

Alege si tu dintr-o gama variata de bijuterii placate cu aur pentru a arata senzational la un evenimnet important din viata ta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord