AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii potrivite stilului tau

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii potrivite stilului tau vei gasi intr-o multime de modele de bijuterii din argint.

Bijuteriile si accesoriile reprezinta pasiunea dobandita de femei descoperind frumusetea pietrelor pretioase si semipretioase, descoperind mari designeri ale caror creatii inspirate, emana frumusete si eleganta. Moda nu este cea mai exacta stiinta din lume dar, cum te imbraci, alegerile de stil si culori, accesoriile, pantofii si bijuteriile, toate spun cate ceva despre tine. Unele dintre noi nu ar indrazni sa amestece culori si modele iar altele cred ca este foarte important ca accesoriile sa se asorteze tinutei. Simtul stilului, un ansamblu de trasaturi si gusturi este reflectat si de bijuterii! Sa porti bijuterii din argint sau bijuterii din aur? Bijuteriile din argint, impresioneaza de fiecare data, fara a da senzatia de prea mult. Ele arata ca aveti incredere si ca nu trebuie sa iesiti in evidenta prea tare pentru a face o buna impresie. Daca preferi stilul clasic conservator, tinzi sa alegi accesorii mai putin indraznete, asa ca vei adora o pereche de cercei din argint cu sidef alb, plini de gratie si delicati.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu sidef alb

Avand o atitudine ce transmite un aer de rafinament, ti s-ar potrivi o bratara din argint cu aspect de aur alb, cu floare sau un colier elegant cu pietricele.

bijuterii din argint

Bratara din argint

Daca esti adepta stilului indraznet, inseamna ca esti femeia pentru care au fost inventate accesoriile mari si stralucitoare!

bijuterii din argint

Colier din argint cu piatra rotunda

Pentru ca iti place sa iesi in evidenta iti propunem sa porti cercei candelabru, din argint cu pietre colorate! Opteaza pentru bijuterii fascinante din argint, bijuterii placate cu aur, pietre pretioase si cristale colorate!

bijuterii din argint

Cercei din argint cu aspect de aur alb cu cubic zirconia

Bijuteriile din argint pot adauga cu siguranta o stralucire aparte vietii de zi cu zi. Alege bijuteriile care iti plac si cele pe care cei dragi vor sa te vada purtandu-le. Un inel cu model floare de dimenisuni mari sigur iti va pune in valoare tinuta de petrecere.

bijuterii din argint

Inel din argint model floare

Cu siguranta vei gasi bijuterii speciale, potrivite stilului tau! Vezi bijuteriile noi din aceasta saptamana.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord