AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii seducatoare cu piatra rosie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Rosul este culoarea cea mai indrazneata in spectrul vizibil, un amestec minunat de energie si emotie. Rosu reprezinta pasiune, denota eleganta si rafinament. In arta, culoarea rosie a fost mult timp stabilita pentru a portretiza afectiune si dorinta.

Fii indrazneata si poarta la o tinuta eleganta un set din argint si cubic zirconia rosu: cercei si pandantiv, nu uita ca rosu este o culoare seducatoare. Fiecare dintre noi ne dorim sa stralucim in orice tinuta, de aceea trebuie sa alegem cu atentie tinuta, dar sa nu uitam si de bijuterii care sunt cele mai importante intr-o tinuta. Fie o rochie alba, neagra, rosie sau verde adauga la tinuta un set de bijuterii cu rosu.


Set din argint si cubic zirconia rosu

Vrei sa fii mereu in centru atentiei, sa te observe cei din jur? Atunci poarta un colier din coral rosu si turcoaz si vei fii in atentia tuturor. Cu siguranta nu vei da gres. Rosu este o culoare de sange, si din acest motiv ea a fost asociata cu sacrificiu, pericol si curaj.

Studii moderne din Statele Unite ale Americii si Europa arata asocierea rosului cu caldura, pasiune, sexualitate, furie, dragoste si bucurie. In China si in multe alte culturi asiatice, aceasta este culoarea fericirii.


Colier din coral rosu si turcoaz reconstruit

Rosu este o culoare care intruchipeaza unele dintre cele mai puternice emotii, pasiune, dorinta, si, desigur, iubire! Poarta bijuterii cu piatra rosie si fii seducatoare.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord