AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia balanta

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii si pietre pentru zodia balanta transforma ziua unei femei care poarta bijuterii cu semipretioase. Bijuteriile cu citrin, ametist, diamant si jad sunt pietrele purtatoare de noroc ale zodiei balanta.

Zodia balanta are ca fiecare zodie din horoscop bijuterii cu pietre specifice nativilor balanta. Diamantul si jadul sunt doua din cele mai importante pietre semipretioase. Ele au diferite simboluri si puteri pentru zodia balanta.

Balanta este o zodie masculina de aer, guveranata de planeta Venus, ea avand rolul de a spori talente artistice, gustul pentru frumos, bunul gust si senzulaitatea dar si gelozia si imoralitatea. A echilibra este verbul care defineste zodia balanta.

Calitatile nativului sunt dreptatea, adevarul, blandetea, toleranta, romantismul si iubirea. Zodia balanta simbolizeaza masura, armonie si instabilitate. Ca fiecare zodie si ea are pietrele ei norocoase. Nativii balanta au ca pietre semipretioase specifice diamantul, jadul, ametistul si citrinul.

Despre diamant se spune ca este cel mai dur material natural cunoscut. Se spune ca numele provine din grecescul adamas care inseamna de neinvins. O pereche de cercei cu imitatii de diamante poate fi cadoul potrivit de oferit unei doamne sau domnisoare care isi serbeaza ziua de nastere.

bijuterii argint

Bijuterii cu pietre tip diamant: cercei si pandantiv din argint

Daca vrei sa impresionezi o persoana de care esti indragostit poti alege sa ii oferi o pereche de cercei cu atat mai mult daca se aropie si ziua ei. Cu siguranta ii va face placere sa primeasca bijuterii cu jad. Despre jad se zice ca mai este denumit si piatra viselor sau piatra fidelitatii. Se spune ca cea care poarta o bijuterie cu piatra jad va avea parte de noroc, sanatate si bucurie si ii va fi ca o amuleta protectoare.

Ii poti oferi cadou cu ocazia aniversarii casniciei voastre o pereche de cercei lungi cu jad verde. Se va bucura foarte mult de bijuterii pentru zodia balanta. Cu siguranta va capta atentia celor din jur prin asortarea bijuteriilor la o rochie eleganta de seara.

bijuterii din argint

Cercei cu jad verde din argint

Fiind o piatra purificatoare jadul poate fi oferit unei persoane care este incapatanta si neincrezatoare. Prin purtarea unei bijuterii cu jad, nativa nascuta in zodia balanta va fi mai optimista si va crede mai mult in persoanele care sunt in jurul ei. Cand vrei sa oferi un cadou o bijuterie din argint, alege cu inima si gandeste-te cat de fericita va fi persoana care il va primi. Prin eleganta si diversificarea lor, bijuterile au fost, sunt si vor ramne mereu accesoriile de nelipsit din viata oricarei femei din zodia balanta.

Alte doua pietre benefice zodiei balanta sunt ametistul si citrinul. Bijuteriile cu ametist sunt preferate de femei. Culoarea movulie, violet ii da nativei balanta un aer de eleganta si senzualitate. Despre ametist mov se spune ca aduce implinire in dragoste si stimuleaza creativitatea. Piatra de ametist conteaza pentru zodia balanta.

Poarta un inel din argint cu pietre semipretioase ametist. Bijuteria se potriveste perfect la o manichiura french. 

bijuterii din argint

Inel din argint cu pietre semipretioase ametist

Citrinul este si el piatra specifica zodiei balanta. Bijuteriile cu citrin care pot fi oferite unei native balanta sunt cercei cu citrin. Bijuteria cu piatra semipretioasa pur feminina cu care sa se remarce in cadrul unei petreceri este un element obligatoriu.

bijuterii argint

Cercei din argint cu piatra semipretioasa citrin

Bijuteriile cu pietre pentru zodia balanta poti sa le porti sau sa le oferi cadou unei persoane importante din viata ta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord