AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia berbec

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Jumatatea ta este nascuta in zodia berbec si tu mai ai putin timp la dispozitie pentru cumpararea unui cadou. Te-ai gandit sa ii faci un cadou cu totul deosebit dar esti in dilema ce sa alegi mai exact pentru a o surprinde. Poti alege sa ii oferi un buchet mare de trandafiri rosii, un parfum sau o superba rochie. Pe vremuri daca un tanar cavaler dorea sa cucereasca o tanara domnita, ii daruia bijuterii, iar ea la randul ei era extrem de incantata sa le poarte. Asadar, daca vei tine cont de aceasta, vei sti sa ii alegi o superba bijuterie din argint.

Pandantiv bijuterie cu semn zodiacal Berbec

bijuterii zodia berbec

Semn zodiacal Berbec pandantiv din argint cu sidef alb

Ce bijuterii oferi cadou pentru zodia berbec? Daca vrei sa fie o bijuterie specifica zodiei ei aici poti gasi cateva modele din care sa alegi cadoul persoanei iubite. Nativii berbeci au trei calitatii definitorii – curajul, generozitate si initiativa. Aceste calitati ii ajuta sa fie buni in planurile pe care si le propun. Cei nascuti in zodia berbec sunt descrisi ca fiind persoane sensibile, marinimoase si sunt dispusi sa ii ajute pe cei din preajma lor in orice moment.

Bijuterii cu chihlimbar pentru zodia berbec

Chihlimbarul sau pietre de culoare rosie sau roz intens, cum ar fi rubin, spinelul roz, sunt pietre specifice pentru zodia berbec, despre care stramosii nostrii spuneau ca sunt pietre care aduc noroc, fericire, dragostea adevarata si au rol de talismane norocoase pentru nativii berbeci. Chihlimbarul este o piatra semipretioasa care amplifica optimismul, bucuria, rabdarea, intelepciunea si logica. Despre chihlimbar se spune ca ii ofera persoanei care il poarta o stare de optimism si o ajuta sa isi atinga scopurile propuse. Daca nativa berbec este foarte tenace – tipul de om care nu se da nicioadata batuta si merge pana in panzele albe pentru a-si atinge scopul, ii poti darui o frumoasa bijuterie cu piatra chihlimbar, aceasta avand rolul sa o faca si mai perseverenta decat e in prezent. Alege cercei din argint cu chihlimbar.

Cercei din argint cu chihlimbar

Cercei din argint cu chihlimbar

 

O frumoasa pereche de cercei cu chihlimbar pot fi cadoul perfect pentru persoana iubita nascuta in zodia berbec, acestia ii vor scoate in evidenta atat frumusetea interioara cat si cea exterioara, piatra avand si rol protector asupra purtatoarei.

Bijuterii cu rubin pentru zodia berbec

Datorita energiilor de reinoire, incurajarea si intinerire, spinelul roz mai este cunoscut si sub numele de ,,piatra nemuririi”. Spinelul roz este o varietate de rubin - piatra pretioasa.

Un cadou frumos cu care sa o surprinzi pe nativa berbec, este bijuteria cu spinel roz care va avea rolul sa o protejeze de energiile negative. Prin purtarea acestui pandantiv la o tinuta eleganta in cadrul unei frumoase petreceri va starni admiratia tuturor si se va simti flatata.

Colier floare cu spinel roz din argint placat cu aur

Colier floare cu spinel roz din argint placat cu aur

Daca vrei sa ii daruiesti o ,,floare nemuritoare” poti alege sa ii oferi un frumos colier floare cu spinel roz iar ea va fi fericita ca i-ai oferit o astfel de bijuterie cadou.

Bijuterii din argint pentru femei in zodia berbec

Bijuteriile sunt o incantare pentru orice femeie din aceasta lume. Alege din suflet bijuteria pe care vrei sa o oferi, iar jumatatea ta va fi fericita ca te-ai gandit la o bijuterie specifica zodiei ei.

bijuterii argint zodia berbec

Inel din argint cu piatra culoare rubin si marcasite

Bijuterii pentru zodia berbec sporesc, puterea rezistenta. Este bine ca cei nascuti in zodia Berbec sa poarte o bijuterie specifica zodiei atunci cand se implica intr-un proiect important.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord