AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia fecioara

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii si pietre pentru zodia fecioara sunt bijuteriile decorate cu peridot, ametist. Alege sa porti bijuterii cu piatra specifica acestei zodii.

Silverzone.ro iti pune la dispozitie modele inedite de bijuterii. Bijuteriile din argint sunt cadoul perfect pentru zodia fecioara. Alege sa oferi o bijuterie cu piatra specifica nativei.

Despre zodia fecioara, se spune ca este guvernata de planeta mercur care sporeste spiritul comunicativ, inteligenta, diplomatia si ingeniozitatea.

Cei nascuti in zodia fecioara sunt amabili, responsabili si exigenti in munca. Sunt descrisi ca fiind persoane calculate, care ajung sa aiba succes in viata prin fortele propii. Isi controleaza foarte bine emotiile si nu actioneaza din impuls decat in situatii exceptionale. Pietrele specifice zodiei sunt peridotul si ametistul. Din vremurile stravechi se spune ca bijuteriile cu aceste pietre semipretioase, ii aduc purtatorului noroc, intelegere, sanatate si prosperitate. Daca trebuie sa oferi cadou unei native, sau daca tu esti nascuta in zodia fecioara poti alege o bijuterie cu una din pietrele specifice pentru zodie. Bijuteriile sunt cadoul perfect, deoarece raman pentru toata viata si orice femeie se bucura sa primeasca in dar cercei cu peridot, cercei cu ametist, inele, bratari, coliere sau pandantive.

 Peridotul este o piatra a prosperitatii si a fericirii care il fereste pe purtator de energiile negative. Alege sa oferi in dar o frumoasa pereche de cercei cu peridot pe care nativa sa ii asorteze la o tinuta eleganta de seara.

bijuterii din argint

Cercei din argint placati cu aur si peridot

Bijuteriile cu peridot atrag privirile datorita pietrei semipretioase de culoare verde crud, verde deschis. Alege sa porti un colier cu simbolul copacului si piatra peridot la tinuta ta preferata.

bijuterii cu pietre

Colier lung din alama cu peridot

Daca persoana iubita este nascuta in zodia fecioara poti alege sa ii daruiesti ca simbol al iubirii fata de ea, un inel cu peridot. Cu siguranta aceasta va fi incantata de cadoul ales.

bijuterii placate cu aur

Inel lat din argint placat cu aur

Despre ametist se spune ca este o piatra a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Piatra naturala de ametist este ca un talisman norocos care ii ocroteste pe cei din zodia fecioara. Poti oferi in dar o frumoasa bratara cu ametist. Eleganta bijuterie cu ametist o va face pe nativa Fecioara sa fie admirata de cei din jur.

bijuterii din argint

Bratara din argint cu ametist

Daca esti in zodia fecioara si urmeaza sa iei parte la un eveniment importat pentru tine, poarta un set din argint cu piatra de ametist pentru a completa perfect tinuta aleasa.

bijuterii din argint

Set format din colier si cercei din argint cu ametist

O pereche de cercei lungi cu piatra semipretioasa ametist slefuit ii poti darui nativei fecioara. Piatra semipretioasa de culoare mov o va face sa fie mai calma si mai optimista.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu piatra ametist in forma de inima

Nativa fecioara va fi fericita sa primeasca in dar bijuterii cu pietre mov si va admira ca ai ales o bijuterie din argint care ii este specifica zodiei ei. Fiind nemuritoare bijuteriile sunt cadoul ideal de oferit persoanelor importante din viata.

Alege bijuterii si pietre pentru zodia fecioara cu inima. Nativa se va bucura foarte mult sa primeasca cadou bijuterii din argint.

Bijuterii si pietre pentru nativa fecioara poti alege dintr-o gama de produse foarte larga. Peridotul si ametistul sunt pietrele semipretioasea care protejeaza purtatorul zodiei Fecioara.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord