AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia gemeni

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru zodie Gemeni sunt cele cu pietre semipretioase confectionate din metale nobile: aur si argint. Fiind un semn de aer, nativii zodiei gemeni mai intai gandesc si apoi actioneaza. Gemenii (21 mai - 21 iunie) sunt o zodie guvernata de mercur. Nativii gemeni sunt descrisi ca fiind persoane sensibile, vorbarete si inteligente. ,,A gandiā€ este verbul care ii reprezinta. Despre cei nascuti in zodia gemeni se spune ca reusesc sa se descurce in aproape orice situatie si sunt persoane care se adapteaza usor.

Pandantiv pentru gemeni

Gemenii iubesc simbolurile si adora bijuterii din argint. Alege cadou pentru gemeni un pandantiv pretios cu sidef natural, elemente din argint 925 si pietre stralucitoare de cubic zirconia.

bijuterii gemeni argint sifef natural

Pandantiv baiat si fata din argint cu sidef alb si zirconia transparent

Ce pietre naturale sunt benefice pentru gemeni?

Agat si sau opal sunt pietre semipretioase specifice zodiei gemeni avand rol protector asupra purtatorului oferindu-i stabilitatea de care are nevoie.

Colier pentru gemeni

Daca persoana iubita din viata ta este nascuta in zodia gemeni si vrei sa ii oferi un cadou cu totul special, ii poti oferi o bijuterie specifica zodiei, un colier cu pietre naturale de agat verde. Bijutierul a personalizat aceasta bijuterie pentru gemeni, combinand agatele slefuite multifatetat cate doua, urmate de cate o perluta naturala care simbolizeaza spiritualitatea si intelepciunea acumulata prin experienta.

bijuterii gemeni argint agat verde si perle naturale

Colier din argint cu agate verzi si perle de cultura

Inca din vremurile antice se stie ca agatul este una dintre cele mai vechi pietre semipretioase, care ofera o stare pozitiva, dragoste si invoca maturitate in luarea deciziilor.

Inel pentru gemeni

Daca vrei sa o surprinzi placut pe iubita ta ii poti oferi un frumos inel cu piatra semipretioasa agat, care se spune ca este un talisman norocos datorita pietrei semipretioase agat si prin purtarea acestuia va avea parte de bogatie, fericire si viata lunga.

Inel din argint cu agat verde oval

Inel din argint cu agat verde oval

Cercei din argint cu agat verde si cubic zirconia

Cercei din argint cu agat verde si cubic zirconia

Pentru a face cadoul si mai special poti completa langa acest inel si o frumoasa pereche de cercei cu agat verde. Prin purtarea acestora nativa gemeni va pune si mai mult accent pe creativitate si comunicare - acestea fiind doua din calitatile principale ale ei.

Zoidia Gemeni este protejata de agate, acvamarin si de opal.

Despre piatra semipretioasa opal, legenda spune ca in Evul Mediu era considerata o piatra care aducea mare noroc si ii ajuta pe puratori sa fie mai viteji si mai siguri pe ei. Un frumos pandantiv cu piatra semipretioasa opal poate fi cadoul ideal pentru nativa gemeni. Acesta ii va da o nota aparte si ii va creste inspiratia, imaginatia si increderea in sine.

Pandantiv din argint cu opal

Pandantiv din argint cu opal

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cercei din argint cu opal alb si cubic zirconia

Cercei din argint cu opal alb ii vor completa tinuta inedita pe care nativa gemeni o va avea de ziua ei. Prin purtarea acestora va avea parte de protectie, pace si o vor ajuta sa isi scoata la iveala intregul potential.

Gemenii au talent oratoric si etaleaza cu mandrie bijuterii pretioase deosebite atunci cand sunt in centrul atentiei. Femeile gemeni sunt interesate mai mult de cariera decat de gospodarie si prefera bijuterii mari si bijuterii elegante pentru tinuta de birou. Gemenii au dorinta permanenta de nou si prefera bijuterii noi la tinute mereu la moda.

Alege una din aceste frumoase bijuterii cu pietre semipretioase specifice zodiei gemeni, iar persoana iubita va fi incantata ca te-ai gandit sa ii oferi in dar o bijuterie din argint specifica zodie ei. Prin purtarea uneia din bijuteriile pentru gemeni nativa zodiei se va simti ocrotita si va avea parte de sanatate, fericire si intelegere cu persoanele din viata ei.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord