AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator, se gasesc in multe modele de cercei, pandantive, coliere, seturi si bratari cu pietre semipretioase. Cauti o bijuterie cu piatra specifica zodiei varsator?

Varsator este semnul zodiacal al celor nascuti in perioada 20 ianuarie - 18 februarie, guvernat de Uranus. 

Cristalele norocoase pentru Varsator au culori specifice cerului si ale apelor de diverse nuante: turcoaz, acvamarin, albastru, bleu, vernil.

Pietrele specifice pentru Varsator sunt: acvamarin, labradorit, amazonit, safir albastru, topaz bleu, calcedonia, piatra lunii, opal alb, cuart rutilat, lapis lazului, turcoaz, onix negru si ametist.

bijuterii varsator

Colier din alama placat cu aur decorat cu pietre semipretioase albastre: calcedonie si topaz bleu

Ziua de nastere a unei native varsator se apropie curand si tu esti nehotarat ce bijuterie sa ii oferi cadou. Cea nascuta in zodia Varsator are simturile foarte dezvoltate si crede cu tarie in puterile miraculoase pe care le ofera pietrele semipretioase. Bijuteriile cu pietre semipretioase in nuante de albastru sau albastru deschis sunt splendide si prezinta o lume misterioasa, deschid accesul spre alte dimensiuni ale spiritului, spre extinderea orizonturilor mai departe de limitele umane.

Bijuterii cu Acvamarin pentru Varsator

Femeia Varsator este blanda, corecta, idealista, ingaduitoare, intelegatoare. Piatra de acvamarin il ajuta pe Varsator sa atinga integritatea si consolidarea psiholgica, aduce echilibru intre dorinta de libertate a nativului acestei zodii si obligatia de a respecta limitele impuse de societate. Acvamarinul te ajuta sa te simti in largul tau in conditii de stres. Varsatorul este un bun orator, este persoana care spune ceea ce gandeste iar acvamarinul il ajuta sa isi exprime propria personalitate. Cu acvamarin varsatorul este creativ spiritual, are sentimentul ca vede viitorul, are sentimentul de libertate chiar si in situatiile dificile cand este nevoit sa aiba retineri.

bijuterii din argint

Colier lung acvamarin cu perle de cultura si margele

Bijuterii cu Labradorit pentru varsator

Varsatorul este omenos si cumsecade, onest, amabil, este o persoana de incredere cand face parte dintr-o echipa, insa are un spirit libertin, nonconformist, nu ii place sa se simta fortat si are dorinta de a aduce ceva nou in viata sa. Lucrurile care par imposibile constituie o provocare pentru varsator. Piatra de Labradorit intensifica intuitia varsatorului si il asista in consolidarea ambitiilor, il ajuta sa rationalizeze lucrurile. Vezi bijuterii cu labradorit pentru Varsator ce ii calmeaza starea nativa de nerabdare si ii dau starea de liniste interioara. Labradoritul ii confera varsatorului constientizarea de a lua decizii responsabile.

bijuterii varsator

Colier cu pietre naturale labradorit si perle de cultura

Bijuterii cu amazonit

Piatra de amazonit este norocoasa pentru varsator pentru ca ii sporeste forta interioara pentru o viata cu senzatii tari. Alege cadou o bratara cu amazonit pentru Varsator. Varsatorul este o iubitoare de independenta. Piatra de amazonit dezvaluie celor din jur calitatile pozitive si pasiunile purtatorului. Piatra de Amazonit este eficienta in atenuarea starilor impulsive, acceselor de furie, nervozitate si dispozitia proasta, intarind sentimentul de siguranta purtatorului. Amazonitul calmeaza starile de tristete si ingrijorare, stimuleaza vitalitatea.

bijuterii handmade

Bratara cu amazonit si pandantiv model infinit din argint

Bijuterii pentru varsator cu topaz bleu

Piatra de Topaz bleu induce strea de auto-multumire, ghideaza catre implinirea de sine, reda sensul valorii personale si demnitatii, constientizarea realizarilor personale. Topazul fortifica creativitatea la varsator si intensifica talentul natural al varsatoriloir de a duce la bun sfarsit propriile intentii sau sarcini. Toate nuantele de topaz albastru intensifica deschiderea si o viata interioara bogata a varsatorului in cautare de inspiratii. Bijuteriile norocoase pentru varsator sunt cele cu mai multe combinatii de pietre pentru varsator.

bijuterii varsator

Cercei din argint cu pietre semipretioase ametist si topaz bleu

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator cu ametist 

bijuterii handmade

Colier cu perle de cultura, agate si ametist mov

O bijuterie cu ametist pentru Varsator ofera protectie, liniste si echilibru sufletesc persoanei care le poarta si o ajuta la atingerea scopului in diferite situatii. Piatra de Ametist mov stimuleaza curajul, gandirea pozitiva, calmeaza gandurile distructive si negative, ajutandu-l pe varsator sa devina mai dedicat si mai motivat in proiectele de care se ocupa.

Bratara cu ametist

Zodia varsator are ca si calitati definitorii, sinceritatea si corectitudinea care o ajuta pe nativa sa aiba parte de multe reusite in viata, piatra norocoasa fiindu-i ametistul care o va face sa se simta in siguranta. Ametistul mov se potriveste cu personalitatea independenta a varsatorului, amplifica si sporeste calitatile pozitive native ale varsatorului. La o tinuta casual, alege sa porti o bratara cu ametist.

baratara cu snur

Bratara cu snur mov si ametist

Colier cu ametist pentru Varsator placat cu aur

Piatra semipretioasa ametist, care se monteaza in bijuterii unicat deosebite are rolul de a intari ambitia si de a aduce multumire sufleteasca zodiei varsator, care este foarte atenta la detalii. Daca oferi cadou o un colier cu ametist placat cu aur, doamna sau domnisoara care il va purta o sa aiba parte de noroc, bucurie si va strani admiratia tuturor.

bijuterii placate cu aur

Colier placat cu aur si ametist

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator cu Lapis Lazuli

Pandantivele din argint cu piatra albastra sunt pe placul femeii varsator care este plina de farmec, indrazneata, nonconformista, stie sa ii faca sa se simta bine pe cei din jur, fara sa astepte ceva la schimb. Femieia Varsator este fascinata de noutati, adora sa traiasca liber, este excentrica si intotdeauna entuziasta. Piatra albastra de Lapis Lazuli se potriveste cu gandirea logica a varsatorului, stimuland creativitatea si imaginatia. Alege o bijuterie cu Lapis Lazuli si ametist pe care sa o faci cadou unei native varsator, va iesi in evidenta prin eleganta pietrelor montate de un bijutier iscusit.

bijuterii argint Lapis Lazuli

Pandantiv din argint cu Lapis Lazuli albastru si ametist

Bijuterii si pietre petru zodia varsator cu safire

Safirul montat pe bijuterii pentru zodia varsator, este o piatra a intelepciunii si ii ofera persoanei care o poarta dragoste si liniste. Safirul inhiba frustrarile, blocajele, atenuiaza tristetea sidurerea sufleteasca. O bijuterie adorabila cu pietre pentru zodia varsator poate fi o pereche de cercei model floricica cu safir care ii ofera o stare pozitiva.

bijuterii din argint

Cercei floricica din argint cu safire

Daca persoana iubita este in zodia varsator, ofera-i un inel din argint cu safir albastru. Numarul pietrelor 7 la numar o vor proteja mereu. Cifra 7 este cifra lui Dumnezeu. Ofera-i cadou aceasta bijuterie cu pietre semipretioase ca semn de dragoste si devotament fata de persoana iubita iar ea va fi fericita sa poarte o bijuterie speciala si rafinata.

bijuterii din argint

Inel din argint cu safir albastru

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator cu turcoaz

Turcoazul atrage norocul in relatii si prietenie. Piatra de turcoaz este norocoasa pentru varsator, il ajuta sa anticipeze starile de apatie in relatiile cu cei din jur. Culoarea intensa de turcoaz limpezeste gandurile. Varsatorul este un intelectual desavarsit, avand inclinatie spre stiinta. Turcoazul il ajuta pe purtator sa isi concentreze facultatea de a gandi, de a judeca asupra lucrurilor care conteaza cu adevarat ignorand dezavantajele personale. Bijuteriile din argint cu turcoaz nu trebuie sa lipseasca din cutia de bijuterii a unei native varsator. Daca vrei sa surprinzi, ofera cadou pentru Varsator o bijuterie care calmeaza mintea, un colier sau pandantiv cu turcoaz albastru.

bijuterii varsator

Pandantiv cu turcoaz, piatra lunii, topaz din argint

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator cu larimar

Varsatorul este o persoana extrem de intuitiva si simte apropierea unui pericol. Larimar este o piatra bleu foarte importanta pentru Varsator, se potriveste cu spiritul sau de aparare si autoconservare. Il ajuta sa creada in el insusi si sa-si asculte propiul corp. Se spune ca ajuta in perioadele de tensiune personala si profesionala. Alege o bijuterie cu pietre bleu pentru atenuarea starii de nerabdare si neliniste, ce pot trasmite seninatate celor nascuti sub acest semn zodiacal. Larimar este piatra semipretioasa care ofera calm purtatorului.

bijuterii din argint

Pandantiv cu Larimar si Topaz bleu din argint


Bijuterii si pietre pentru zodia varsator cuart rutilat, onix negru, piatra lunii

Varsatorul este condus de planeta Uranus. Cei nascuti in aceasta zodie, vor obtine si mai multe beneficii purtand bijuterii cu pietre semipretioase de cuart rutilat, piatra lunii, cuart alb. Piatra lunii reprezinta constientizarea. Alege un colier cu pietre specifice pentru zodia varsator care au propietati pozitive si ofera claritate purtatorului.

bijuterii handmade

Colier cu agate, turcoaz, onix si cuart

Alege pentru un nativ varsator bijuterii cu pietre de cuart rutilat ce il vor ajuta sa se concentreze asupra tuturor lucrurilor importante si la felul de a fi. Bijuteria cu pietre pentru Varsator imbunatateste ideile si ofera o exactitate a vitalitatii si prospetimii.

bijuterii cuart natural

Bratara cu perle de cultura, cuart si labradorit

Bijuterii si pietre pentru zodia varsator cu opal alb

Ofera cadou bijuterie cu piatra semipretioase opal alb. Opalul alb intensifica viziunea si creativitatea purtatorului. Este o piatra cu irizatii splendide multicolore care este semn de dragoste si devotament fata de persoana iubita iar ea va fi fericita sa poarte o bijuterie speciala si rafinata. O bratara cu opal alb este cadoul perfect.

bijuterii din argint

Bratara din argint cu opal alb

Daruieste cu drag una din bijuteriile cu pietre pentru zodia varsator, topaz bleu, ametist sau safir iar doamna sau domnisoara, le va purta bucuroasa mai ales ca aceste pietre semipretioase sunt caracteristice zodiei varsator.

Varsatorul are o personalitate puternica, iubeste sa primeasca daruri si va aprecia daca ii oferi cadou bijuterii pentru Varsator. Piatra specifica zodiei varsator este in nuante de albastru. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord