AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii simbol - pisica

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu simbol pisica confectionate din argint sau aur sunt dragalase si foarte apreciate. Bijuteria cadou in forma de pisica transmite un mesaj: fii zvelta, agera, ca o pisicuta.

Se spune ca pisicuta are super puteri. Bijuteria model pisica este un talisman cu puterea de a proteja, pentru ca preia si elimina energia negativa conferind calitatea de a aprecia lucrurile la justa valoare si intelepciune. Pisica este independenta, libera dar afectiva. Pisica are un comportament imprevizibil invaluit de mister prin nazdravaniile sale neasteptate. Aparent blanda, stie sa arate gherutele la momentul potrivit. Pisica face alegeri comode dar potrivite. Pisica este foarte flexibila in situatii extreme, cade mereu in picioare. Are darul nativ de a face alegeri curajoase in situatii dificile.

bijuterii pisica

Cercei pisica din argint decorati cu marcasite.

 

In mitologia egipteana, pisica era numita “ mau”, cuvant tradus prin “a vedea”. Poate si din cauza modului de a fixa privirea, pisica era corelata cu Bastet, zeita lunii, care veghea cu seninatate si obiectivitate asupra faptelor oamenilor si animalelor.

Pisicile au fost asociate de-a lungul timpului cu diferite divinitati. Cea mai cunoscuta este asocierea cu zeita Isis, zeita protectoare a copiilor si a mamelor, a dragostei si a fertilitatii. Cel mai important rol l-au jucat in societatea egipteana unde, la un moment dat, erau divinizate, cel care incerca sa le faca rau, fiind aspru pedepsit. Egiptenii aveau convingerea ca pisica are suflet.

Musulmanii considera ca pisica are 7 vieti.

Simbolul pisicii este intalnit in domeniul afacerilor ca simbol care atrage banii, norocul si situatiile favorabile. Simbolul pisica aduce noroc, bani si bunastare.

Bijuteriile cu simbolul pisica din argint pot fi oferite cadou tuturor.

bijuterii pisica

Pandantiv pisica din argint cu turcoaz albastru

Pisica este jucausa. Pandantiv pisica din argint este un cadou potrivit pentru mama, din partea unui copil rasfatat, este un cadou minunat pentru o fetita cuminte, un cadou perfect pentru un baiat, iar cerceii pisica sunt potriviti pentru o adolescenta cocheta.

Pandantivul pisica poate fi purtat atat pe lant cat si ca breloc la chei pentru fericire si stabilitate emotionala.

bijuterii pisica

Pandantiv pisica din argint

Imaginea pisicii cu labuta ridicata semnifica la japonezi un simbol cu darul de a aduce prosperitate.

Brosa din argint in forma de pisica este un cadou potrivit pentru o doamna speciala.

 

bijuterii pisica

Prosa pisica din argint decorata cu marcasite si perla naturala mare alba.

Enigma legata de simbolul pisica, ne sugereaza creativitatea pe care nu ar trebui sa o neglijam in evolutia noastra personala. Misterul pisicii ne aminteste ca avem puterea de a nu ne lasa prada iluziilor, de a nu ne lasa incatusati de ignoranta si prejudecati si ca putem ajunge la o autentica intelegere a lumii apeland la intelepciunea noastra interioara. Pisica ne indruma in acest fel sa ne focalizam catre inimile, mintile si sufletele noastre, ne indeamna sa credem in noi insine pentru a ajunge la miezul sau esenta lucrurilor.

Fie ca alegi sa le oferi cadou, fie ca vrei sa atragi norocul de partea ta purtandu-le, alege aici bijuterii cu simbolul pisica , nu se vor demoda. Bijuteriile model pisica au har si iti dau energie pozitiva.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii simbol - pisica
Kitty2009-12-09 21:02:58

Mai suplimentati cerceii pisica? Imi plac foarte mult.

2018-05-07 13:41:17

Cercei pisica din argint gasiti aici: https://www.silverzone.ro/cercei-pisica-din-argint

2009-12-09 21:48:22

Este posibil sa suplimentam gama de bijuterii pisica in ianuarie.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord