AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii vintage

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii vintage se gasesc in diferite modele de bijuterii, inele, cercei, bratari din argint.

Stilul vintage se regaseste in dorinta de a purta chilipiruri, de a purta ceva deosebit pentru a iesi in evidenta si pentru a fi speciala.

bijuterii vintage

Cercei cu zirconii rosii din argint antichizat

Bijuteriile vintage se potrivesc doamnelor si domnisoarelor cochete care doresc sa se delecteze cu bijuterii care dau un aer sic si in acelasi timp sofisticat.

Cercei vintage din argint

Bijuteriile din argint noi finisate cu aspect patinat printr-o etapa suplimentara de ardere printr-o lampa speciala capata un aspect patinat. Cerceii cu aspect vintage sunt foarte populari pentru ca se asorteaza cu tinutele moderne din denim cu aspect uzat. Perlele naturale si pietrele montate pe bijuterii cu aspect vintage confera eleganta si romantism. Alege cercei vintage din argint decorati cu perle de cultura.

bijuterii vintage

Cercei din argint cu aspect patinat si perla de cultura

Bijuteriile din argint cu aspect de vechi sunt potrivite pentru stilul romantic.

Pandantiv din argint vintage

Bijuteriile din argint decorate cu marcasite au aspect vintage chiar daca sunt noi. Finisajele romantice cu ornament antic si pietrele mari colorate dau un aspect deosebit tinutei tale. Bijuteriile cu marcasite sunt un cadou apreciat. Bijuteriile vintage sunt considerete o adevarata arta, fiind o placere sa le colectionezi.

bijuterii argintvintage

Pandantiv vintage din argint cu piatra mare verde

Multe din vedetele de astazi adora sa asorteze bijuterii vintage la rochiile de seara ce le poarta la diferite evenimente. Fiind considerate noul trend al mileniului, bijuteriile vintage se bucura de un foarte mare succes atat in randul domnisoarelor cat si in randul doamnelor ce doresc sa isi aduca aminte de vremurile trecute.

bijuterii vintage

Pandantiv vintage din argint cu perle de cultura si marcasite

Pentru tinute de toata ziua, blugi, camasa si tricou, alege bijuterii din argint fara pietre cu aspect vintage. Alege un lantisor lung si un pandantiv din argint antichizat in forma de caseta decorata cu ornament antic, finisata cu aspect patinat.

bijuterii vintage argint caseta

Pandantiv recipient in forma de caseta cu capac din argint aspect patinat

 

Vezi mai multe bijuterii vintage disponibile acum.

Ofera bijuterii clasice cu aspect de epoca daca doamna are tendinta de a se agata de trecut si de a acorda mai putina atentie viitorului, pentru ca are nevoie de declaratii de iubire si de confirmarea ca are aproape persoane care o sustin sa isi implineasca visele marete.

Bijuteriile vintage se pot purta la tinute de seara elegante, deoarece prin frumusetea lor iti pun in valorea atat personalitatea cat si tinuta.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii vintage
harabagiu carmen2011-11-27 14:27:30

as vrea oferte

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord