AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii vintage pentru o tinuta retrochic

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile vintage iti asigura linia clasica, pe care o poti aborda indiferent de momentul zilei si de ocazie, dar si o nota de originalitate, un stil aparte, eleganta si un strop de extravaganta. Adica tot ceea ce ai nevoie pentru a fi remarcata si pentru a-ti exprima personalitatea. In ciuda tusei antice pe care o poarta, bijuteriile vintage aduc un suflu de aer proaspat in peisajul modei si bineinteles in orice tinuta. De obicei, aceste bijuterii au dimensiuni mari si se remarca prin pietre semipretioase, in culori minunate, prin detalii minutios lucrate si printr-o geometrie absolut deosebita.

cercei vintage

Cercei din argint cu marcasite si pietre colorate

Indiferent daca esti adepta unui stil jucaus si colorat, a unui stil clasic, sofisticat, urban etc vei regasi in aceste bijuterii atat de versatile, acel ceva care te defineste. Aparute initial ca un curent anti-moda, ca un protest la bijuteriile si accesoriile de plastic, fimo si pietre false, bijuteriile vintage au reusit sa convinga o buna parte din publicul feminin, contribuind la dezvoltarea a ceea ce se numeste acum, foarte sugestiv, industria nostalgiei.

cercei trandafir antic

Cercei din argint cu marcasite

SilverZone.ro nu a ignorat acest stil, oferind bijuterii vintage inca de cand acestea erau adoptate doar pe alocuri, in cercuri restranse. Astazi, ne putem lauda cu o colectie impresionanta de bijuterii vintage, bijuterii cu marcasite, din care dorim sa va prezentam cateva aparitii noi si absolut incantatoare.

cercei mari piatra verde

Cercei din argint cu marcasite si agat verde

Vorbim astazi despre argint transformat si lucrat atat de migalos, in flori. Vorbim despre contraste si despre straluciri gri si argintii, pietre negre. Negrul poate fi sublim. Onixul negru este o piatra sobra care sporeste intuitia si atrage norocul.

cercei vintage

Cercei din argint cu marcasite si onix negru

Poti cumpara online cercei cu marcasite, turcoaz si agat in diferite culori (negru, rosu, verde).

cercei turcoaz

Cercei din argint cu marcasite si turcoaz

Bijuteriile vintage sunt la moda. Vorbim despre opulenta, sublim impletita cu delicatetea simbolurilor iubirii (forme impletite) si ale frumusetii delicate si fragile (florile). Va invitam, asadar, sa rasfoiti paginile virtuale ale site-ului nostru si sa descoperiti mai multe bijuterii vintage.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord