AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuteriile, cele mai bune prietene alea noastre

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Noi femeile stim prea bine ca nu ne putem certa cu bijuteriile si nu ne putem supara chiar daca ne aflam intr-un moment mai putin placut. Am putea spune ca ele ne scot din starea neplacuta imediat dupa ce le achizitionam. Fiecare dintre noi avem anumite preferinte cu privire la cercei, coliere, ceasuri, inele si altele. Tu ce preferi? Bijuteriile le alegi in general pentru ocazii speciale si din cauza aceasta ele capata, pe langa valoarea data de materiale, vechime si casa de creatie si o inestimabila valoare sentimentala, care de multe ori o depaseste pe cea materiala si reprezinta principalul imbold de a fi purtate. Punctele esentiale in functie de care ar trebui sa iti alegi bijuteriile sunt, pe langa ocazia , tinuta si momentul zilei : varsta, inaltimea si constitutia.

Coliere De la inceputuri, femeile isi impodobeau parul cu un colier pe post de tiara. Colierele insa pot fi si cordoane deosebite, cat timp sunt suficient de lungi. Poti forma totodata un colier chic prin prinderea unor bratari cu amulete. Poti opta foarte sigur si pentru coliere handmade cu bilute extra colorate, potrivite starii tale de spirit.


Colier cu pietre semipretioase cuart roz

Inele O asa numita regula de aur este ca niciodata sa nu porti 2 inele pe un deget. Inelele subtiri cu diamant sunt potrivite pe inelar, iar cele cu pietre mai mari de 10k pot fi purtate pe degetul aratator. Pentru fetele mai tinere, avand mainile si degetele subtiri, li se recomanda inelele cu pietre de 2k. Totusi ceea ce poate nu ne-am imaginat insa, este faptul ca si alegerea fiecarei culori spune ceva despre noi.


Inel din argint cu ametist mov

Culorile pot fi impartite in reci (verde, albastru, violet) si calde (ro?u, galben, portocaliu), putand fi oricand combinate in cadrul grupei sau chiar intre ele.Pentru aceste doua exemple de bijuterii trebuie sa tinem cont si de alegerea culorilor. Culorile complementare sunt cele diametral opuse. Acestea sunt cel mai greu de combinat, apoi sunt cele contrastante care au cate 3 culori intre ele pe roata culorilor (exemplu violet si portocaliu). Si mai exista o combinatie: o culoare neutra poate fi combinata cu oricare culoare de pe roata sau cu o alta culoare neutra.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord