AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuteriile cu scoici si vacanta la mare

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Pentru ca se apropie vara cu pasi grabiti, stim deja ca tot ce vrei este sa fugi de acasa si sa ajungi in sfarsit acolo unde iti doresti, la mare si la palmieri!

pandantiv palmier sidef argint 925

Pandantiv model palmier din argint cu opal albastru si sidef alb

Vacanta de vara la mare este minunea escapadei tale. Evident ne oprim un pic la facutul bagajelor, unde noi femeile stim foarte bine ca nu e o sarcina usoara. Liste peste liste, cumparaturi zilnice si cu toate programarile uitam mereu cate ceva. Sa iti achizitionezi haine lejere, cat mai colorate, din materiale care lasa pielea sa respire si bineinteles alege cu atentie piesa de rezistenta a sejurului: costumul de baie. Acesta trebuie sa fie asortat de la bijuterii pana la prosopul de plaja. Ia si un accesoriu cu scoica: o bratara cu scoica sau un breloc.

bratara scoica argint 925 coral rosu

Bratara cu pietre rosii de coral si scoica din argint

Visezi demult la aceasta vacanta, vrei sa fii acceptata si apreciata social si relational in vacanta ta minunata, vrei sa iti faci prieteni noi cu care sa te distrezi. Nu uita inele din argint cu sidef din scoica, pentru ca sunt rezistente in calatorii si atunci cand impachetezi sau cari bagaje.

inel sidef argint 925

Inel din argint cu sidef alb

Intr-un final uraaa, am ajuns pe plaja! Ce somn, ce stat pe patura, te asteapta marea cea albastra si minunata. Pescarusii trec in stol iar sonorul atmosferic este incarcat de zgomotele puternice ale zburatoarelor care se bucura de soare.

soare bijuterii cercei

Cercei din argint cu sidef

Daca esti iubitoare de liniste si relaxare, cel mai probabil te vei apuca de adunat scoici si tot felul de pietre colorate pentru urmatoarea ta colectie de bijuterii handmade.

Acum urmeaza partea in care esti cazata tu si familia ta: un hotel cu camere mari, luminoase, curate, bine amplasat, de preferinta cu vedere la mare, mancare gustoasa, diversificata atat ca mod de preparare cat si ca sortiment, piscina curata (atat cea interioara cat si cea exterioara), posibilitati variate de petrecere a timpului atat pentru adulti cat si pentru copii (sport, spectacole), personal amabil.

bijuterii argint scoica Shiva eye

Pandantiv din argint cu piatra rosie si scoica Shiva

Ajungem si la partea in care trebuie sa alegi pentru tinuta ta speciala, atat de seara cat si de zi, bijuteriile cu scoici si sidef ce-ti vor pune in valoare latura ta feminina. Ti-am pregatit cele mai frumoase accesorii pentru ca tu sa ai un look delicat si adorabil. O sa le iubesti!

bijuterii argint scoica

Cercei petala din scoica alba si argint

Dupa ce ai admirat toate imprejurimile, atat cele legate de hotel cat si de mare, ai facut poze, te-ai bronzat, te-ai imprietenit si cu localnicii, te poti gandi linistita la urmatoarea vacanta petrecuta alaturi de cei dragi. Cumpara online bijuterii pentru vacanta accesorizand la rochitele pe care le pui in valiza.

Oricat de seducatoare ar fi promisiunea unei vacante perfecte, aceasta se refera la tinute noi, bijuterii noi si multe poze. Ia cu tine in vacanta bijuterii mari ca sa faci poze frumoase. Bijuteriile de vacanta sunt accesorii importante care iti vor aduce aminte de zilele insorite si fericite tot anul. Ori de cate ori le vei purta in sezonul rece, iti vei aminti de zilele fericite si iti vor da energie pentru noi realizari.

bijuterii argint scoica abalone verde

Pandantiv din argint cu peridot si abalone verde

Daca aceste sfaturi sunt pe lista ta si le-ai urmat intocmai, atunci cu siguranta anul acesta o sa ai parte de cea mai placuta si relaxanta vacanta planuita de pana acum cu bijuterii din argint 925% cu scoica si sidef.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord