AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

BIJUTERIILE SUNT MENITE SA-TI PUNA IN EVIDENTA FRUMUSETEA

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cum sa fii mai frumoasa cu bijuterii? Cumpara-ti bijuteriile care iti plac foarte mult. Atunci cand esti fericita, ai privirea mai luminoasa si esti mai frumoasa.

Bijuterii deosebite

Alege sa porti bijuterii unicat care sa iti reflecte personalitatea.

bijuterii flori sidef

Bijuterie unicat din argint cu pietre semipretioase pandantiv

Bijuteriile reprezinta un accesoriu pe care il porti cu drag si delicatete. Cand realizezi cat de important este sa te respecti pe tine insati, alegi sa porti accesoriile care iti plac. Bijuteriile alese pe placul tau sunt cele mai frumoase.

Bijuterii frumoase

Bijuteriile sunt menite sa-ti puna in evidenta frumusetea, nu sa o ascunda.

Porti bijuterii argint, bijuterii aur pentru a fi remarcata, vazuta, admirata, respectata. Bijuteria preferata este acel strop de feminitate, de prospetime, si de caldura de care avem nevoie zilnic si care creaza o dulce si pasionala dependenta.

bijuterii sidef

Bratara cu bilute din argint cu margele rosii si pandantiv sidef

O bijuterie pretioasa este ca o picatura de magie, de revelatie, de perfectiune, care ne transforma monotonia, greul cotidian, in culoare, lumina jucausa, atractie. SilverZone.ro este site-ul complet de bijuterii din argint de care toate femeile au nevoie. Vrei sa fii rasfatata? Cauta bijuterii argint online.

Descopera bijuterii asortate pentru cele pe care deja le porti cu drag pentru ca ai primit cadou bratari sau coliere de la persoane apropiate. O pereche de cercei din argint cu coral te vor face sa arati si sa te simti speciala.

bijuterii online cercei orientali

Cercei orientali din argint cu piatra rosie de coral

Bijuterii cu pietre naturale

Noi am ales pentru tine ingredientele magice pentru satisfactia interioara: bijuterii cu pietre naturale, pietre frumoase.

Bijuterii cu perle naturale, sunt embleme ale stilului, sunt in permanenta reinterpretare. Alege o pereche de cercei cu perle naturale care sa vorbeasca despre tine. 

bijuterii perle

Cercei cu perla de cultura, argint si piatra mare triunghiulara de cubic zirconia

Bijuterii coral rosu, pentru aparitii mereu surpinzatoarea. Fa-ti cadou un colier cu coral rosu si vei atrage toate privirile admirative! Un colier din matase japoneza decorat cu pietre de coral rosu iti va pune in valoarea atat frumusetea interioara cat si frumusetea exterioara.

bijuterii coral

Colier cu coral rosu

Bijuterii argint

In sezonul de vara alege sa porti bijuterii cu scoica si sidef. Acestea iti vor da un plus de prospetime. 

Bijuteriile din argint cu marcasite sunt perfecte pentru a reinventa fiecare tinuta. Daca ai o intalnire de afaceri alege sa porti un set finut din argint cu marcasite si perla de cultura.

bijuterii marcasite

Set argint: cercei si pandantiv cu perle de cultura si marcasite

Nimic nu poate fi mai splendid decat o bijuterie cu pietre semipretioase. Onix negru, ametist, agat si cuart sunt doar cateva exemple de pietre semipretioase purtate de femei. 

Bijuterii chihlimbar

Bijuteriile cu chihlimbar combina simplitatea si eleganta si sunt menite sa iti puna in valoare frumusetea. O pereche de cercei din argint cu chihlimbar ii poti purta la o rochita frumos croita. 

bijuterii chihlimbar

Cercei din argint cu chihlimbar

Regalit ca piatra semipretioasa

Regalit este o varietate de peruzea de culoare verde turcoaz cu mici nervuri intinse sau ramificate de culoare kaki, uneori gri. O piatra naturala uimitoare prin aspectul ei, care spune o poveste despre o doamna hotarata cu viziune si un tel. Bijuteriile cu regalit au aspect vintage si se potrivesc pentru tinute de zi.

bijuterii online cercei vintage

Cercei din argint cu regalit peruzea

Este momentul sa redevii feminina din cap pana in varful picioarelor!

Mentine-te in centrul atentiei prin alegerile inspirate: de la cerceii din argint cu pietre pana la cei cu smaralde si safire naturale, pe toate le vei avea la dispozitie in magazinul tau preferat: SilverZone.ro - magazin online de bijuterii din argint. Nu ezita sa alegi combinatii indraznete de bijuterii. Asortate cu o piesa vestimentara potrivita, te vor aduce in centrul atentiei Nu uita: o bijuterie din argint, asortata cu un zambet larg si o gandire pozitiva, sunt Must have-ul acestui an!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord