AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Black Friday 2015 - Bijuterii Silverzone

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

 

La inceputul fiecarui anotimp toate doamnele si domnisoarele vor sa fie in ton cu moda de aceea se intereseaza din timp ce accesorii se poarta in sezonul ce urmeaza. O intrebare existentiala care nu le da pace: Ce accesorii sa port in acest sezon? Parca si-ar dori ceva viu colorat, dar... in acelasi timp, o culoare mai inchisa. Ba vor sa poarte bijuterii mici si finute, dar in acelasi timp parca isi doresc sa fie mari si sa iasa in evidenta. Ca sa fie sigure ca nu le lipseste nici un accesoriu din cutia de bijuterii prefera sa isi adauge cate una din fiecare, asadar asteapta-te la ce este mai bun pe Silverzone.ro La Silverzone toate bijuteriile sunt de cea mai inalta calitate, unicate si gasesti bijuterii din toate categoriile: cercei simpli, cu piatra, pandante gravate, inele, bratari, coliere... Silverzone.ro te asteapta cu mega reduceri de Black Friday de pana la -70 %. Poti alege dintr-o gama variata de produse de bijuterii din argint sau placate cu aur. Domnii pot alege sa achizitioneze cadoul perfect pentru sarbatorile ce stau sa apara. De exemplu daca doresc sa isi impresioneze persoana iubita pot alege sa achizitioneze un inel cu piatra. Un avantaj foarte bun este faptul ca la Silverzone.ro comanzi produsele si in 24-48 de ore primesti comanda acasa si asa eviti sa mergi prin aglomeratie si sa stai la cozi interminabile. Black Friday 2015 este prilejul perfect pentru cei care doresc sa-si imbogateasca colectia de bijuterii sau sa achizitioneze cadouri pentru sarbatorile ce vin. Orice domana sau domnisoara va fi fericita sa primeasca in dar o bijuterie. Te astepatm cu mare drag pe Silverzone.ro sa iti alegi bijuteria preferata sau cadoul pe care doresti sa-l oferi.

Black Friday in acest an este in data de 20 noiembrie si magazinul nostru Silvezone.ro te asteapta cu reduceri senzationale.

 Vezi aici mai multe bijuterii reduse!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord