AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bratara din argint, un cadou potrivit

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiBratara din argint poate fi un cadou minunat pentru o ocazie speciala si poate fi oferita chiar si atunci cand simti nevoia de a lumina ziua persoanei iubite! Ocaziile cele mai comune cand poti oferi bratari din argint sunt zilele de nastere sau aniversarile. Poate fi o provocare sa alegi bratara potrivita, datorita multitudinii modelelor de bratari disponibile. Stilul bratarii ce urmeaza sa o alegi trebuie sa se potriveasca cu stilul persoanei care o va purta. Ia in considerare stilul ei personal, in pas cu ultimele tendinte din moda, conservator, clasic sau indraznet. O doamna cu un stil conservator ar prefera o bratara din argint cu detalii clasice. Optiuni populare sunt bratarile tip franghie, bratarile tip sarpe sau cele cu zale. In plus, in acest stil se incadreaza si bratarile cu model grau sau spic si multe alte bratari din argint cu zale. Fiecare stil ofera o usoara variatie pe bratara, dar toate sunt simple, bijuterii clasice ce nu trebuie sa lipseasca din nicio colectie de bijuterii. Pentru cele ce au un stil modern si elegant, trebuie sa iei in considerare bratarile fixe, bratari ce sunt elemente de nelipsit pe scena modei de azi. Bratarile cu pietre Cubic Zirconia sunt, deasemenea, o minunata alegere. Aceste bratari radiaza de farmec si eleganta, datorita stralucirii pietrelor.
Bratara din argint cu aspect de aur alb model banuti

Bratara din argint cu aspect de aur alb model banuti

Bratara fixa din argint cu aspect de aur alb model inimioare cu imitatii de diamante

Bratara fixa din argint cu aspect de aur alb model inimioare cu imitatii de diamante

Bratara din argint cu aspect de aur alb cu imitatii de diamante

Bratara din argint cu aspect de aur alb cu imitatii de diamante

Acestea sunt doar unele din multele optiuni din care poti alege bratara din argint potrivita. Fie o cumperi pentru tine, pentru o prietena sau un membru al familiei, bratara din argint simpla sau de lux intotdeauna va impresiona si incanta persoana ce o va primi.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord