AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bratara - un accesoriu mereu in pas cu moda

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cand ne gandim la vara, vacanta este primordiala. Indiferent ce alegem sa facem, indiferent unde alegem sa ne relaxam. Lucrurile par ca se simplifica vara, totul este mai frumos si fiecare zi pare o intrecere a unei stari de spirit croita parca din materialul bucuriei. Este in primul rand o stare de spirit, unde reusita depinde numai si numai de noi. Stim cu totii ca nu a mai ramas mult din vara, si tocmai de aceea nu ne ramane decat sa profitam la maxim de timpul ramas, de vremea superba, de tot ceea ce vara ne ofera cu generozitatea pe care doar un anotimp cald o poate avea. Bucura-te de vara in stilul tau, si transforma fiecare moment in amintiri de neuitat. Poarta tinute lejere in zilele calduroase de vara care au mai ramas, oferindu-le un strop de culoare prin accesorii care iti definesc personalitatea. Pentru acest sfarsit de vara, alege sa iti accesorizezi tinutele cu bratari din sfoara cu pandantive din argint. Nu doar ca iti vor oferi un aspect inedit si jucaus dar vei avea si acea doza de feminitate fara sa depui foarte mari eforturi.


Bratara din snur violet cu trifoi cu patru foi din argint

Se pot asorta la orice tinuta, si iti vor aminti mereu de zilele calduroase de vacanta. Ca sursa de inspiratie, iata cateva modele de bratari cu snur si argint, pe care SilverZone le propune pentru acest sfarsit de vara. Atat bratarile in nuante vesele cum ar fi roz sau albastru, cat si cele cu snur negru iti vor da o stare de bine, inveselindu-ti fiecare zi.


Bratara ajustabila din sfoara cerata cu pandantiv cruce din argint

Vezi mai multe bratari din argint disponibile acum. Urmareste noutatile SilverZone pentru a fi mereu informata, pentru a alege bijuteriile cele mai noi care se potrivesc cel mai bine stilului si personalitatii tale. Fii eleganta adoptand un look simplu dar de efect si cu siguranta vei fi remarcata si vei cuceri orice privire.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord