AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bratari cu snur

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Bratarile cu snur sunt un interesant si inovator accesoriu la moda. Pentru a fi in trend cu moda, rasfata-ti incheietura cu bratari din snur. Si adultii au inceput sa poarte aceste bratari. Pot fi purtate la tinute casual. Fiecare culoare are o semnificatie, galbenul reprezinta sanatate, vitalitate (energie de viata).


Bratara ajustabila din snur galben cu bile argintii

Bratara de culoare roz reprezinta afectiune si pace interioara si totodata reprezinta dragostea.


Bratara ajustabila din snur roz cu bile argintii

Bratarile Peace Symbol cu snur rosu sunt purtate la mana stanga de multe celebritati. Aceste bratari detin instrumente mistice care impiedica intrarea de negativitate si asigura o buna protectie. Infinit precum universul, stelele, visele si iubirea. Simbolul reprezinta eternitate si respect fata de ceva de care esti foarte legat. Acest simbol are o semnificatie profunda, este aproape o promisiune, ceva in care sa crezi, dorinta de a visa, de a spera ca poate fi pentru totdeauna.


Bratara ajustabila din sfoara rosie

Simbolul infinitului referitor la bijuterii, pentru cine poarta, reprezinta eternitatea unei prietenii sau a iubirii. In acelasi timp simbolul infinitului reprezinta fara limite propria existenta. O bratara cu pandantiv infinity poate fi un cadou perfect pentru cea mai buna prietena, asa dandu-i de inteles ca prietenia dintre voi este nesfarsita si in acelasi timp o protejeaza de gandurile rele.


Bratara ajustabila din sfoara cerata cu simbolul infinit

Stii ce face bratara cu ochiul norocos? Ochiul norocos sau ochiul raului, din perspectiva turcilor, fereste deochiul si te protejeaza de gelozie. Se spune ca, aceasta bratara din snur si pandantiv cu ochiul norocos iti poate aduce linistea interioara.


Bratara cu snur si pandantiv Evil Eye bleu

Nu rata ocazia de a fii in trend cu moda si in acelasi timp protejata oriunde, cu bratara norocoasa. Stiai ca fluturele reprezinta libertate, renastere, usurinta? Daca vrei sa te simti bine in pielea ta, poarta o bratara din sfoara cu fluture si te vei simti o alta persoana.


Bratara din sfoara cu fluturasi si agat

Alege-ti bratarile cu snur care te reprezinta si poarta-le cu incredere la mana.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord